![]() |
Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü selamun aleykum arkadaşlar..bu başlık altında soru cevap yapabilirsiniz..kolaylıklar dilerim :):) |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü arapça 3 den bütünleme sınavına gireceğim. önceki yıllara ait çıkmış sorular bulamadım. |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü Alıntı:
Ana sayfada 2. sınıf ilahiyat bölümü ( güz dönemi) kısmında o döneme ait bütün dersler mevcut arapça 3 dersini tıkladığınızda hem konu özetleri hem de çıkmış soru ve cevapları bulabilirsiniz. Allah zihin açıklığı versin. Tez vakitte mezun olmanız ümidiyle... |
|
Bu soruların inşallah size faydası olur. ( linkden bakabilirsiniz) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü arkadaşlar meraba arapça 3 ten kaldım ve bu sene tekrar ediyorum ama geçmiş dönem çıkmı ş soruları inceledim aynı sorular hiç çıkmamış genede çıkmış soruları ezberleyip giricem sınava acaba benmi yanlış çalışıyorum arkadaşlarım geçen seneki sorulardan çıkıyo demişlerdi.... cevap yazarsanız sevinirim |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü sınav konusunda püf notalarınız varmı???? |
Alıntı:
Sadece çıkmış sorulara bakıp sınava girmek yeterli olmaz. En azından sitemizdeki özetleri çalışın ve ders videolarına bakın. Bir de kuralları ezberleyin. Allah'ü Teala yardımcınız olsun, hayırlı çalışmalar... |
Cevap: Arapça 3 Dersi Soru-Cevap Bölümü arkadaşlar arapça 3 dersini video dan çalışabileceğim bir hoca adı verirmisiniz. herkese başarılar |
Ulumulislam Arapça ders kitabını birebir anlatıyor. Bütün üniteler yok ama olan ders videolarının faydasını görürsünüz. Ayrıca Ulumulislamın olmayan ders videolarını Eşvak hocadan ( Erhan Demir ) izleyebilirsiniz.. Size de başarılar diliyorum.. |
SAAT: 04:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.