|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2013 (22:40), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2014 (18:06). Konuya 26 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme: ![]() ![]() |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | ![]() haklısınız yanlış yazılmış olmalı
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
arapça 4 dekileri ben hazırlamadım.hatalı olduğu kesin kitaptan bir bakarmısınız öyle bir kelime varmı? eş anlamlı değiller çünkü.ona göre değiştireyim | |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 36715 Üyelik T.:
22 Aralık 2013 | ![]() feriha da sevindi demek, sürra da sevindi, eş anlamlı oluyorlar.kitapta 2. ünitenin kelimelerinde sürrayı sevindi diye yazmış.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:25 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
değiştiriyorum o zaman o kelimeyi..farkedip uyaran arkadaşlarada teşekkürler ayrıca ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:26 |
![]()
Allah razı olsun sözlük karıştırmak öğrenmek için elbet çok mühim ama korkunç zaman alan bir uğraş, sayenizde zamandan tasarruf edeceğim..
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:27 |
![]()
Allah razı olsunn hakkınız helal edinn...ben çok korkuyorum dua edin Allah rıza için tek ders için Allah sizlerinde ne istiyorsanız kabul etsin duanızı kabul etsin Rabbim Allah razı olsunn.
| |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Arapça 3 kitabının eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeleri (tüm üniteler-medineweb | Medineweb | Arapça 3 | 90 | 17 Aralık 2021 13:10 |
Arapça 3 Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Kelimeler Tüm Üniteler-Medineweb | nurşen35 | Arapça 3 | 2 | 16 Kasım 2017 22:32 |
Arapça 2 Ünite Konu Tercümeleri ve Eş Anlamlı -Zıt Anlamlı Kelimeler | nurşen35 | Arapça2 | 10 | 24 Ocak 2016 01:37 |
Arapça Eş Anlamlı-Zıt Anlamlı Kelimeler(sakarya ilitam ) | Medineweb | SAKARYA İlitam | 1 | 18 Mart 2015 21:17 |
Arapça 2 (1-10) ünite eş anlamlı ve zıt anlamlı kelimeler | Medineweb | Arapça2 | 1 | 03 Nisan 2013 17:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Hamd, göklerde ve yerde olanların tümü kendisine ait olan Allah'ındır; ahirette de hamd O'nundur. O, hüküm ve hikmet sahibidir, haber alandır. (sebe-1) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Besmele ile başlanmayan her iş güdüktür.(Onda hayır yoktur.) |
Baban'da olsa Zalime zalim diyebilmek imandandır. M.Arslan |
|