![]() |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü nette aöf arapça4 kitabı indir diye yazınca çıkar dilan.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü arapça da ise bu sayı sıfatlarını sıfat olarak değil de mümeyyez olarak görüyoruz... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü şimdi sayılana temyiz sayıya ise mümeyyez diyoruz arkadaşlar... |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü anlıyor musunuz arkadaşlar.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Alıntı:
evet000 |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü Ben anladım abla |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü üç öğrenci sınıftan çıktı cümlesinde harece(çıktı)fiil selasetü(üç)fail durumundadır.sayıdır yani mümeyyezdir şimdi biz üç çıktı dersek cümle anlaşılır oluyor muAğzı-Açık000 yani üç sayısı derken anlaşılmadığı için açıklanmaya ihtiyaç duyulan bir temyiz gerekiyor bu ise tullabin oluyor(öğrenci) |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü yani burada harece: fiil tullabin:temyiz selasetun:fail yani özne ,mumeyyez |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü şöyle de diyebiliriz... 3 sayısına mümeyyez diyoruz...bu sayı hiç bir şey ifade etmediği için yanına temyiz getiriyoruz yani anlam kazanmasını sağlıyoruz.. |
Cevap: Arapça 4 soru-cevap bölümü otuz turist gördüm cümlesinde de aynı... otuz sayısı hiçbir anlam ifade etmeyen kapalı bir sayıdır...otuz ne? sorusuna cevap veren açıklama yapan turist kelimesi temyizdir... iştera:fiil tü:fail selasiine:mefuldur temyiz (saihan) meful bir sayıdan sonra gelmiştir |
SAAT: 12:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.