![]() |
Ayın Editörü selamün aleyküm arkadşlar sizin bildiğiniz gibi editörler forumun atardamarıdır onların düzenlemeleri sayesinde forum ayakdadır. Bizde düşündükki en çok çalışma yapan editimiz ''çalışmadan kasıt forum düzenlmesi ile alakalı''neden en çok puanı almasın ve ayın editörü seçilmesin:) sistemin belirlemesine göre ocak ayında en çok performans gösteren editörümüz Medineweb Kendisini yaptığı çalışmalardan dolayı ArO* diyor ve tebrik ediyoruz ve ilk hediyesi olan repi kendisine sunuyorum:) |
Cevap: Ayın Editi Hayırlı Olsun Medineweb Kardeşim emekleriniz zayi olmasın. |
Cevap: Ayın Editi ArO* medineweb Abimizdn (: |
Cevap: Ayın Editi c*c*.. hayırlı olsun editim .. başrlrnın devamını dilerim afrn*.. darısı başımıza inşllh .. :) gelsinn replerr sfhfgshsfhsgh ))) |
Cevap: Ayın Editi ne ara açıldı konu yeni farkettim :) teşekkür ederim esma abla suhtem yitik sevde ayşenur :):) bende repler nasıl artmış acaba diyordum gülümseyen000 editörlük gereği elimden geldiğince düzenleme yapmaya çalıştım ki ben düzenlemeye ayın editörü kararından çok önce başlamıştım :) aslında medineweb çok çok sevdiğim bi ortam olduğu için editör olmasam bile düzenleme yapa bilseydim yapardım :):) bundan sonrası içinde elimden geldiğince yapacam inş. muhsin hoca nın güvenini boşa çıkartmayacam Allah ın izniylen :):) |
Cevap: Ayın Editi Alıntı:
nerde repim düşünceli000 gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Ayın Editi başarılarınızın devamını diliyorum. hayırlı olsun :) |
Cevap: Ayın Editi Basarilar her daim olsun ins..:) |
Cevap: Ayın Editi Tebrik ederim Medineweb..Hayırlı olsun daim olsun :)bizlerede nasip olsun :) inşaALLAH.. |
Cevap: Ayın Editi hayırlısı olsun kardeşim.forumda gizli kahramansın..evet000:):) |
SAAT: 04:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.