![]() |
Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' selamun aleykum arkadaşlar ağustos ayı itibariyle ayın üyesi olmaya Beytül Ahzan kardeşimiz hak kazanmıştır..tebrik ederim kardeşim hayırlı olsun inş. katılım ve paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle :):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' Alıntı:
|
Cevap: Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' Hayirli olsun kardesim |
güzel paylaşımlarının devamı temennisiyle..selam ve dua ile=))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' Hoşgeldin , hayırlı uğurlu olsun. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' çok sevindim tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah |
Cevap: Ayın Üyesi ''Beytül Ahzan'' Tebrik ederim..Hayırlara vesile olur inşaALLAH.. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
anasayfada ilk gördüğümde şaşırdım beklemiyordum .. utandımda açıkçası çıkış yaptım çünkü ne yazmam gerektiğini bilmiyordum, sonunda geldim ..:) ALLAH razı olsun diyorum ..c* |
|
|
SAAT: 15:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.