![]() |
Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' selamun aleykum arkadaşlar eylül ayı itibariyle ayın üyesi olmaya Allah'ın kulu_ kardeşimiz hak kazanmıştır..tebrik ederim kardeşim hayırlı olsun inş. katılım ve paylaşımlarınızın devamlılığı dileğiyle [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' Aleykum selam .. tebrik ederim değerli ablam ..c* hayrlara vesile olsun insallah .. |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' gecikme için özür dilerim bayram falan derken unuttum :( sınav bayram derken gecikti kusura bakmayın lütfen özür dilerim tekrardan :( |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun çok sevindim güzel bir ay geçirmek ümidiyle hayırlı paylaşımlar |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' Aleyküm selam ... Hayırlı olsun kardeşim... |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' Aleyküm selam...Hayırlı olsun canım..Hayırlı paylaşımlar.. Tebrik ederim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' hayırlı olsun üyeliğiniz |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' inşallah bu ay sizin ayınız hepimize hayırlı olsun ...... |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' Allahın kulu çok sevindim, hayırlı ve uğurlu olsun. Seni bu ayın birincisi görmek beni mutlu etti. Her şey gönlüne göre olsun... |
Cevap: Ayın Üyesi ''Allah'ın kulu_'' Yemin ediyorumcok sevindim tesekkur ederim rabbimde sizi sevindirsin 2 cihanda mutlu olalim efendimiz sav komsu olalim insallah canim kardeslerim hepinizden rabbim razi olsun |
SAAT: 18:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.