![]() |
insanların birbirini sevmesi için görmeye ihtiyaç yok değil mi sükutu ezber burda çok değerli arkadaşlarım var sen de çok değerlisin seni de çok seviyorumcicekver |
Alıntı:
oy Rabbim razı olsun senden inşallah sayın edidim güzel sözlerin hislerin için Rabbim de seni sevdin,,bende de öyle değerlisiniz Allah için çok uğrayamasam da bu forum değerlidir hoş muhabbet sakin ,,,/cic/ek//cic/ek/ |
Bana böyle bir pasta ile geldiğinizi hatırlayamadım. Hastanın derdi bir çorba birde pastaymış banada pastadan kaldımı acaba |
Alıntı:
|
cy cy cy cy cy caylari kaptim geldim biri pasta mi dedi klpp/ |
Alıntı:
|
Kaldıysa bizlerde ortak olabilirmiyiz acaba misafir bereketiyle gelir ona göre :) |
Alıntı:
|
Düşündüm de canom ayın üyeliği bitmesin ne güzel sohbetimizde.. durdum,düşündüm gitmeden bir soru daha sorayım dedim (: medineweb üyelerinden bu özellikler kimlere ait sizce En İyi Nicki En İyi imzası En İyi Avatarı En Aktif Üyesi En Yenilikçisi En İyi Çıkış Yapanı En Sabırlısı En Gizemlisi En Yardımseveri En Kırılganı En Delidolusu En Kibarı En Sempatik Üyesi En Popüleri En Çok Konuşanı En Karizmatik Üyesi En Fanatiği En Komik Üyesi En Neşelisi En Somurtkanı En Ciddi Üyesi En Sakini En Suskun Üyesi En Duygusalı En Melek Üyesi En Cadi Üyesi En Çok Güvendiğiniz En Sevdiğiniz Üyesi Yorumlarını En Beğendiğiniz |
teşekkürler mübarek düşündün hmmmm:-) çok takip edemiyorum herkesi çok yorum yapacak esasen sağlam yorum yapacak kadar gördüğüm kadarıyla güzel kaliteli insanlar var burada Rabbim hepsini iyi etsin inşallah,,,:-) Alıntı:
|
SAAT: 02:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.