![]() |
Alıntı:
teşekkürler sayın yöneticim,,,çay verenlerin çok olsun efemm,,:-) geç gördüm bakmadım,:-) iyi gidiyor bilmiyorum yarın soracağım inşallah ondan sonra gönderme olacak benden yana,,:-)/cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
/cic/ek//cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bekliyorum yollarını hala gelmemişsin, sunduğum çaydan bir yudum içmemişsin, söyle bana can dediğim nerelerdesin gülümseyen000 adına şiirler yazacağım şimdi /cic/ek/ |
alkış000alkış000alkış000 |
Amed'li kuzulardan ne haber canecicekver..Merakla beklemedeyim bak..Kavuştularmı Hediyelerine. |
Alıntı:
örgü örüyo birde Kur'an dinliyo,,:-) teşekkürler mübarek çay verenlerin çok olsun inşallah klpp/ sen yaz ben okurumcicekver |
Alıntı:
haberi geldi fazla bile gelmiş başka yere verilecek Rabbim razı olsun yollayanlardan inşallah,,/cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çok büyük düşüyor resim neden küçülemez mi Sayın yöneticim,,,:-) |
Cok şeker olmuş bunlar ..papatyalarına bayildım..Ellerin dert görmesin canom.. Rabbim mükafatını çok güzel bir şekilde versin inşaAllah.. |
SAAT: 23:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.