![]() |
Alıntı:
|
Şu kuzuları da göreydik/cic/ek/ resim isteyiruk:):) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğin hayırlı olsun sükutu ezber Allah için ilimle haşir neşir olman çok güzel bir şey Allahım her an yardımcın olsun inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükütu ezber seni en çok etkileyen sure veya ayetler nelerdir klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çok var Kur'an düşünüyorum da 1500 senedir bitiremiyen bir Kitaptır ve kıyamete kadar çözülmesi okunması bitmeyecek Yüce Rabbimiz ne kadar bitmeyen bir hazine dolusu dünden bugüne ve yarınlara taşınacak hayat rehberi yolladı,,Rabbim layıkıyla okuyup anlamayı yaşamayı nasip etsin inşallah,, şu an da ilk aklıma gelenler fussulet 53 ayet Rabbinin her şeye şahit olması yetmez mi bakara suresinde öyle taşlar vardır ki Allah korkusundan yuvarlanırlar bizlere çok büyük bir ibret her okuduğumda duygulanırım birde 186. ayetinde kullarım beni sana sorarlarsa ben onlara çok yakınım.... Rad süresi 28. ayeti kalpler yalnız Allah'ı anmayla mutmain olur ilk okuduğumda mudessir suresinin ilk ayetleri çok etkilemişti beni Asr suresi kısa ama hayatımızın tamamı kısa özeti ali-imranda dua ki ayetleri hani yanlarına üzerinde yatanlar düşünürler diye başlayan ayet çok müthiş dua var peygamberlere verdiğin şeyleri isteyen kullar acayip bir şey,,:-) şimdi aceleden aklıma gelen kelimeri yazmaya çalıştım mazur görün inşallah,,,:-)klpp/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çay-kahve000 bende sana geldim misafirliğe ne olcak şimdi gülümseyen000 |
SAAT: 23:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.