![]() |
/cic/ek/ hoş gelmişsen sefalar getişmişsen /cic/ek/ /cic/ek/ /cic/ek/ sana on yusss çiçek 💐 /cic/ek/ /cic/ek/ çay 🍵 verecektim smleyi yok eee ne getirmişsengülümseyen000gülümseyen000 /cic/ek/ /cic/ek/ /cic/ek/ /cic/ek/ /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kahvemi aldım geldim canom .. Sohbete güzel yerden başlıyalım../cic/ek/ |
sabaherkenden kalkıp kahvaltı hazırladım misafirimiz yorulmasın diyegülümseyen000hyyyyy/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
oy oy maşallah çok güzel kahvaltı sofrası açıktım ve açım şimdi bile yerim yanında da çay ohh çok güzel,, teşekkürler sayın editimm,,,:-)cicekver/cic/ek/ |
buyrun çocukların resimleri,,:-) hayır için atkı bere yollanan çocukların resimkeri çekip atmışlar,,:-) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Anneeemmmm severim ben bunları yaaa/cic/ek/(: Allah kabul etsin ecrini versin/cic/ek/ bizdemi örsek netsek... Nasılda sevinmişler. Şu yüzlerindeki gülümseme herşeye bedel... Ellerinize emeklerinize sağlık ören bayanlar/cic/ek/ |
Alıntı:
olur dilediğince sevvv:-) Rabbim razı olsun yollayanlardan sebep olanlardan bir nebze küçük hediyeler,, olur ör ör iyi olur bir daha ki sefere beraber yollarız inşallah bizler örmeye devam inşallah,,,/cic/ek//cic/ek/ |
Hepsi cıvıl cıvıl geleceğin büyük bekçileri .. Onlar bugün mutlu ..yarin ise bizlerin mutluluğu için uğraşan canlar olacak Allah'ın izniyle.. Gülerek kullansınlar inşaAllah..:) |
Alıntı:
çocuklar başkadır masumlar,,:-)/cic/ek//cic/ek/ |
çok güzel olmuş ellerinize sağlık kardeşim Allah ecrinizi/ mizi artısın.amin |
SAAT: 23:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.