![]() |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Sükutu Ezber'im....cicekver/cic/ek/ Misafirimiz nicedir görünmüyor. Yoksa misafirlikten çıktıda bulaşık, çamaşır, ev temizliği forumda bir de mutfakta yemek mi, yaptırıyoruz acaba işten güçten sohbete fırsat bulamıyor...Ağzı-Açık000 cycycycycy gecenin bir vaktinde çay demlendi, gel de karşılıklı çayımızı içip bir de sohbet edelim.. :klp:klpp/ Unutmadan söyleyeyim... Gelirken o güzel yazılarınla ve şiirlerle birlikte gel olur mu..c* |
Tık tık tık. bi haber alayım dedimcicekver Nicedir ses yok... Nasılsın kıymetlimisss/cic/ek/ Nerelerdesin... Keyfin halin iyidir inşallah... /cic/ek//cic/ek//cic/ek/ |
soru bunalımı yaşıyor :) |
Alıntı:
Bunaldınmı hava almayamı çıktın misafir bacı/cic/ek/ |
Alıntı:
geçmedimi misafirlik geçnemiş,,,:-) örgü pesindeyim sayın edidim,,dünya işi bitmiyor zati bunu da beklememek lazım,, teşekkürler güzel sözlerin için Rabbim kat kat fazlasını nasip etsin sana inşallah,alır gelirim inşallah bir tane aldım geldim /cic/ek//cic/ek/ edelim sohbet inşallah,,:-) |
Alıntı:
hamdolsun iyiyim sen nasılsın sayın yöneticim, örgü örüyorum devam bii heves aldı ki sorma,dışarıya çıksam tuhafiye arıyor gözlerim o kadar oldum çok hoşuma gitti örgü örmek yeni örgüler peşindeyim hevesle biii sürü ip aldım çok güzellergülümseyen000gülümseyen000 birde yarım bıraktığım kitap okumalarımı başlattım yavaş yavaş okuyorum örgü için biraz ara vermiştim :-) öyle işte durum bundan ibaret /cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Aklımda sen..Fikrimde sen...Bilmem ki nasıl söylesem/cic/ek/ Pek nağmeli oldu kusura bakma/cic/ek/ Senin bu örgüler beni ne hülyalara salıyor bi bilsen..Neyse... Sen ördükçe benim içim kelebek...klpp/ Ör ör moral motivasyon desteğin bizden...Allah gücünüzü artırsın ören harika bayanlar:):) Biz ancak örnek isteriz:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazı kalpler arasında görünmez bir bağ vardır, Ve bu bağ sayesinde araya giren tüm mesafeler anlamını yitirir.. Can dediğime anlam veren kahvemle geldim.. :klp: |
SAAT: 02:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.