![]() |
Medineweb'de Ayın KIymetli Üyesi Toplam 6 Eklenti bulunuyor. SELAMUN ALEYKÜM MEDİNEWEB AİLESİ 2018' in ilk haftası...Güzel bir gün...ve...Kıymetli bir misafir... Bu ay kendisini misafir etmekten büyük mutluluk duyacağımız Pek kıymetli ve çok Muhterem üyemiz; cicekvercicekvercicekvercicekvercicekvercicekverci cekvercicekvercicekvercicekvercicekvercicekvercice kvercicekvercicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabah sabah Günün ilk ışıklarıyla aldık kendisini [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisini zor ikna ettiğimiz hatta hala misafirliğinden habersiz üyemizle(: kahvaltımızı da yaptıkc*elhm MEDİNEWEB de sürprizler bitmezc* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Artık yola koyulma zamanıdır....Medineweb bizi bekler.../cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah kalem zenginliği de vermiş, gönül zenginliği de. Yazılarını gönül güzelliğiyle zenginleştirdiği aşikarcicekver... Kendisi gibi gönüllü bir kaç kişiyle yürüttükleri çok güzel bir projenin içerisinde ve yanlışım varsa düzeltecektir Siyer dersleri, tefsir dersleriyle yoğun bir tempoda ilerliyor...Ondandır uzun zamandır suskunluğu... Biz yollarına papatyalar döktük..Biraz dil dökeriz..Fazlasıyla çayımız kahvemiz var..Ziyadesiyle de Gönül ve Fikirden oluşan Medineweb dostları var...Sen anlatırsın biz dinleriz.Biz sorarız sen anlatırsınc* |
Hayy Allah'ım:-)) ve Hayy Rabbim razı olsun senden inşallah sayın yöneticim teşekkürler çokk çok güzel düşüncelerin için çok aktif olamıyorum son haftalarda ,,,:-))) /cic/ek/klpp/ güzel işlerle meşgul olalım dedik burası da çok güzel severim forumları öyle biraz uzak kaldım,, siyer dersini Youtubeden veya siyer tv var oradan izliyorum çok güzel gidiyor Muhammed Emin Yıldırım hocayı dinlemeyi seviyorum güzel anlatıyor konuları inşallah fırsat buldukça bütün videolarını izlemek istiyorum,, tefsir dinlemeye de gidiyorum evet çok güzel geçiyor seviyorum Rabbimizin ayetlerini açılımını dinlemek çok farklı bir şey inşallah herkes gider,,düşünce dünyana farklı bir anlam kazandırıyor,insan Rabbimizi daha iyi anlıyor,,,:-)) Rabbimiz layıkıyla kul olmayı nasip etsin inşallah :-)/cic/ek/klpp/ |
hoş gördüm bu arada sayın yöneticim çok çok teşekkürler mübarek insan guzel hazırlamışsın emeğine sağlık,,,:-) birde ufakta olsa gönül işine girdik bir tanığım çocuklar için atkı bere örmeye başladı sen de örer misin dedi hayır için olur dedim ,güzel bir şey zerrede olsa bir şey yapmak yapabilmek,,, bu da bir tanesi,, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hoşgeldin sefalar getirdin..özlediydik bahane ettik fenamı /cic/ek/ Bu güzel atkı bereler nereye kime gidecek...Nasıl bir hazırlık içerisindesiniz. Bilgi istiyorum:):) Eksik varmı forum hamarat hanımlar dan oluşuyor bak .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşgelmiş sefalar getirmiş , değerli ve kıymetli hemde çok kıymetli yazarımız Sükutu'm .. Hayrlı olsun, seni burada ağırlamak bizi memnun etti. Bu kadar meşgulken bize de zaman ayırdığın için ArO* alkış000alkış000alkış000cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
öyle çok büyük bir şey değil,,:-) kendi aramızda aynı yerde değiliz faceden haberleşiyoruz,, bir kaç kişiyiz çok örmedik zati en azından kendi adıma diyebilirim,, önce yetim çocuklar için örelim dedik sonra doğuda bir köyde okulda 6,7 yaş arası sanırım çocuklarına yollanmaya karar verildi inşallah yetiştirip yollayacağız herkes kendi yaptığını,,:-) hazır alıp yollayan da var yetiştiremiyoruz zaman kısıtlı kendi halimizde ördüğümüz için,,yetişeni pazartesi yollanıyor inşallah |
Alıntı:
teşekkürler ayrıca güzel hoş gönlü de taltif eden bütün sözlerin için ga/li/p /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşgeldin gönlümün sultanı (: Yoklarda olsan da senden ayrı kalmaya gönlümüz razı degil..Gel ki yazılarınla yüreğimize biraz inşirah edelim can dediğim.. () Ey benim yetim sevdam, Ey benim yalancı baharım, Hasreti bağrımda kor misali yakanım, İkrar'ı sukutum ,yüreğine düştügüm uçurumum.. Yine hasretin geldi,çöreklendi sol yanıma izinsiz, Dert be dert yokluğun , Yine geceler zindan ,uykularım kan, ter, Sensizlik şer üstüne şer.. Şiirlerim sen yoksunu , sen tutulması yaşamakta Cümlelerim... Şimdi söyle can... Sen mi bensiz yanlızsın ..? Ben mi sensiz kimsesizim ..!! |
Alıntı:
Sen Faceden yaparsın foruma neden gelmezsin bacı:):).. Bellimi olur belki bizde çorbaya tuz koyarız/cic/ek/ |
Alıntı:
biraz öyle oldu hayırlı böyledir diyorum bu sene de böyle geçsin kış azda olsa anlam kazansın günlerimiz inşallah,, ben de gelmek istiyorum da dediğim gibi az biraz uzak kaldım inşallah arada da olsa uğramaya çalışırım örgüye bağlı ehii ehii,:-) Rabbim razı olsun senden bütün hepinizden inşallah,,,:-)/cic/ek/klpp/ |
Alıntı:
çok büyük bir şey olmasa da büyük aşamalı bir şey değil zati 4 kişiyiz galiba,, evet oradan da duyuralım dedik okuldaki çocuklar fazla elimizde o kadar örülmüş yok,Rabbim razı olsun bir kaç kişi yardımcı oluyor inşallah ihtiyaçların hepsi tamamlanır bir okul için,, kimisi hazır alayım mı dedi olur dedik ,,:)) Rabbim razı olsun vesile olandan yardım etmek isteyenden,, olur buyursun herkes çok güzel olur inşallah artarak çoğalır çok şey değil bir nebze de olsun inşallah,,:)/cic/ek//cic/ek/ |
şimdi örüyorum bitince atarım inşallah,,:) bir yandan da Muhammed Emin Yıldırımın videolarını izliyorum güzel oluyor,, az bir bakayım dedim foruma,,:) |
Alıntı:
|
Misafirliginiz hayirli olsun.sukut kardesim masaAllah ne guzel bir projeleriniz var.orguyu bende seviyorum.ben kendime sal ve atki yaptim yelek ormedim onu tam oturtamiyorum yapiyorumda begenmiyorum diyebilirim.orgulerini atarsan orneklerine bakariz selam ve dua ile |
Beklenen misafirimiz gelmiş hoş sefa gelmiş:) Allah hayrinizi kabul etsin..Bu ne aktiflik maşallah Rabbim muaffak kilsin c* |
Alıntı:
örgü pek örmedim küçükken iki tane paspas örmüştüm o kadar yani,, atkı bereyi ayarlamakla şiş ve ip ayarlamakla zaman geçirdim çoğu zaman,,çok bilmediğim için videolar izledim insanlara sordum kaç ilmek vs..:-) az biraz oturuyor insan ördükçe anlıyor,, öyle örnek bilmiyorum şu an tek tip ve kolay örüyoruz çabuk yetişsin diye,,:-) /cic/ek/ Alıntı:
amin amin amin inşallah Rabbim hepimizin herşeyini muvaffak kılsın inşallah /cic/ek/ |
Alıntı:
Yaptığınız şey beni çok heyecanlandırdı. Bir dernek vakıf eliyle değil tamamen kendi gayret ve isteğinizle yaptığınız bir hayır. Yani bizim sitenin de ören hamarat bayanIarı çoktur. Neden bizde bir Hayrın ucundan tutmayalım..Bir hayra vesile olmayalım...Aklımda felaket fikirler var medineweblilerso/ru/xdrttt/cic/ek/ Fiiliyata dökebileceğimiz küçük ama şahane şeyler yapabiliriz inşallah bizlerde./cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. …hadi iç de çay koyayım…cycy [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vakti şeriflriniz hayr olsun sayın kıymetlimissscicekver Atkı bereler ne aşamada..Varmı eksik...Tamamlandı mı? sanki bana gönderecekmişsiniz gibi heyecanlıyım hee:):) |
İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin birşey var mı bize? kolay gelsin... |
Ehh cayımızda gelmiş ..cayı yudumlarken de bir göz atarsın ikramlıklara canom ..(: |
Alıntı:
teşekkürler sayın yöneticim,,,çay verenlerin çok olsun efemm,,:-) geç gördüm bakmadım,:-) iyi gidiyor bilmiyorum yarın soracağım inşallah ondan sonra gönderme olacak benden yana,,:-)/cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
/cic/ek//cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bekliyorum yollarını hala gelmemişsin, sunduğum çaydan bir yudum içmemişsin, söyle bana can dediğim nerelerdesin gülümseyen000 adına şiirler yazacağım şimdi /cic/ek/ |
alkış000alkış000alkış000 |
Amed'li kuzulardan ne haber canecicekver..Merakla beklemedeyim bak..Kavuştularmı Hediyelerine. |
Alıntı:
örgü örüyo birde Kur'an dinliyo,,:-) teşekkürler mübarek çay verenlerin çok olsun inşallah klpp/ sen yaz ben okurumcicekver |
Alıntı:
haberi geldi fazla bile gelmiş başka yere verilecek Rabbim razı olsun yollayanlardan inşallah,,/cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çok büyük düşüyor resim neden küçülemez mi Sayın yöneticim,,,:-) |
Cok şeker olmuş bunlar ..papatyalarına bayildım..Ellerin dert görmesin canom.. Rabbim mükafatını çok güzel bir şekilde versin inşaAllah.. |
Alıntı:
|
Şu kuzuları da göreydik/cic/ek/ resim isteyiruk:):) |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Misafirliğin hayırlı olsun sükutu ezber Allah için ilimle haşir neşir olman çok güzel bir şey Allahım her an yardımcın olsun inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükütu ezber seni en çok etkileyen sure veya ayetler nelerdir klpp/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çok var Kur'an düşünüyorum da 1500 senedir bitiremiyen bir Kitaptır ve kıyamete kadar çözülmesi okunması bitmeyecek Yüce Rabbimiz ne kadar bitmeyen bir hazine dolusu dünden bugüne ve yarınlara taşınacak hayat rehberi yolladı,,Rabbim layıkıyla okuyup anlamayı yaşamayı nasip etsin inşallah,, şu an da ilk aklıma gelenler fussulet 53 ayet Rabbinin her şeye şahit olması yetmez mi bakara suresinde öyle taşlar vardır ki Allah korkusundan yuvarlanırlar bizlere çok büyük bir ibret her okuduğumda duygulanırım birde 186. ayetinde kullarım beni sana sorarlarsa ben onlara çok yakınım.... Rad süresi 28. ayeti kalpler yalnız Allah'ı anmayla mutmain olur ilk okuduğumda mudessir suresinin ilk ayetleri çok etkilemişti beni Asr suresi kısa ama hayatımızın tamamı kısa özeti ali-imranda dua ki ayetleri hani yanlarına üzerinde yatanlar düşünürler diye başlayan ayet çok müthiş dua var peygamberlere verdiğin şeyleri isteyen kullar acayip bir şey,,:-) şimdi aceleden aklıma gelen kelimeri yazmaya çalıştım mazur görün inşallah,,,:-)klpp/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çay-kahve000 bende sana geldim misafirliğe ne olcak şimdi gülümseyen000 |
SAAT: 23:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.