|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 31 Aralık 2018 (13:31), Konuya Son Cevap : 01 Şubat 2019 (21:31). Konuya 63 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Ocak 2019, 23:16 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | çok bekletmiyim o zaman 😊 İkramlık sorular geliyor )))) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz?
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
03 Ocak 2019, 20:07 | Mesaj No:22 | |
Alıntı:
2):beni en çok etkileyen anlarımdan bir tanesi budur.ben imam hatip lisesini maddi durum yüzünden 1.yılıni çok zor geçirdim ilk dönem karnemde tam 7 tane 1 vardi. 2.dönemde kendimi derslere verip teşekkür belgesini ve onur belgesini butun öğretmen ve öğrencilerin huzurunda aldim . O anı unutmuyorum..3):benim yaşadıgim sıkıntılar tabiki kaçınılmazdir .malumunuz muminin imtihanı zordur önemli olan üstesinden gelmektir.isyana kaçmamaktır .en önemli sorunum sağlık sorunum idi.Allah a şükür iyileşmeye çalışıyorum.herhalimize Elhemdulillah.(Esselamu aleykum).
__________________ | ||
05 Ocak 2019, 13:57 | Mesaj No:23 |
18 Aralık 2010 |
"İbrahim73"/// Rabbim şifa versin ,zorluklariniza da kolaylık versin inşaAllah.. Yapılan her işde emek var,emek olmayınca ekmek de olmuyo...malesef... Şükür ki bu günlere gelmiş bir nebzede olsa zorlukların üstesinden gelmişsiniz... Elhamdülillah... Yaşamak için emek ,sürdürmek için yaşamak lazım.. Kolaylıklar dilerim...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
05 Ocak 2019, 16:22 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Imtihan dünyası herkesin bir imtihani var.efendimiz sav bir duasi vardir. Rabbim idrak edebilmeyi nasip etsin “Allahım, Güçsüz ve çaresiz kaldığımı, halk nazarında hor görüldüğümü ancak sana arz ve şikayet ederim. Ey merhametlilerin merhametlisi, her kesin zayıf görüp de dalına bindiği, biçarelerin Rabbi Sensin. Sensin Rabbim benim. Beni kime bıraktın! Huysuz ve yüzsüz yabancıya mı, yoksa bu işimde bana hakim olacak düşmana mı? Allahım! Eğer bana karşı gazaplı değilsen, çektiğim mihnetlere, belalara hiç aldırmam. Fakat senin esirgeyiciliğin bunları göstermeyecek kadar geniştir. Allahım, gazabına uğramaktan, rahmetinden uzak kalmaktan, karanlıkları aydınlatan, dünya ve ahireti salâha kavuşturan ilâhi nuruna sığınırım. Rızanı dilerim. Sana iltica ederim. Bütün kuvet, her kudret ancak Sendendir, Ya Rabbi!”
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
05 Ocak 2019, 20:36 | Mesaj No:25 | |
Alıntı:
__________________ | ||
05 Ocak 2019, 20:38 | Mesaj No:26 | |
Alıntı:
__________________ | ||
05 Ocak 2019, 21:32 | Mesaj No:27 | |
Alıntı:
__________________ | ||
05 Ocak 2019, 21:37 | Mesaj No:28 |
18 Aralık 2010 |
Teşekkürler efedim cvb lar için... 😊
05 Ocak 2019, 21:47 | Mesaj No:29 |
Kusura bakmayin cevaplar geç geldi. Sopayı hak ettim hocam
__________________ | |
05 Ocak 2019, 22:09 | Mesaj No:30 |
18 Aralık 2010 | Est..geç olsun da güç olmasın Belki zaman yoktu o yuzden yazamadıniz ..sonun da geldimi cvb geldi O zaman gelir yeni sorular
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |