|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 02 Nisan 2019 (11:58), Konuya Son Cevap : 30 Nisan 2019 (22:06). Konuya 62 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Nisan 2019, 11:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ~Nisan Ayı /Ayın üyesi "Erol71"/medineweb ~ ~Nisan Ayı /Ayın üyesi "Erol71"/medineweb ~ Selamün Aleyküm medineweb Ailesi... Bu ay misafirimiz "Erol71"(songül ablamız) Size özel tahsis edilmiş bu alanda gönlünüzce, dilediğinizce paylaşım yapacağınız keyifli bir ay ve forumlar diliyorum... İstediğinizi sayfanıza taşıyabilir, aktif paylaşım yapabilirsiniz..., Sevgi, saygı, kardeşlik, hoşgörü, insan olmanın öncelendiği sitemizde keyifli paylaşımlar diliyorum..Hem bu aileye hem de ayın üyesi konukluğumuza Hoşgeldiniz... PAYLAŞIMLARINIZ DAİM OLSUN...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 295 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3089 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 184 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 230 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 223 | 16 Mart 2024 15:39 |
02 Nisan 2019, 12:02 | Mesaj No:2 |
18 Aralık 2010 | Hayırlı olsun misafirliğiniz iyi dileklerimi sunarken ,misafirimize özele kaçmadan sorularınızı sorabilirsiniz... Hoşgeldiniz tekrar
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
02 Nisan 2019, 16:05 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bazı insanlar vardır; Kandil gibidirler.Yolunuzu hep aydınlatırlar. Problem değil çözüm olurlar.İsmi aklınıza geldiğinde yüzünüzde aydınlık,gönlünüzde ferahlık olurlar. Gözü kamaştırmayan ama her daim aydınlık olan kandildir onlar. İşte öyle birisi... Medineweb'in bizlere tanıştırdığı ve kardeş ettiği güzel insan. Her ilahiyat okuyan öğrencinin süper kahramanıdır o... Bir sayfa özet hazırlayıp " Aman bunu ben hazırladım, hani ismim yok, resmim yok " deyip babasbağıranlara inat; kendi elyazısıyla hazırladığı meşakkatlli bütün ilahiyat ders özetlerini sadece Allah rızasını önceleyerek; kendisine faydalı olanı, sadakai cariye olarak herkesle paylaşan, önplanda olmayı sevmeyen, kompleksiz biri. Allah çalışmalarının emeklerinin ecrini versin.İki dünyada aziz eylesin seni... Medineweb de çok aktif görmesekte, haftanın ayın üyesi olan sadık, vefalı emektar kardeşlerimizi, dostlarımızı sizlerinde tanımasını arzu ediyoruz.. Kendisi sosyal medyanın diğer alanlarında ve Hayır çarşımıza da tam destek. Songül ablamız medinewebe,ailene, ilk göz ağrına hoş geldin sefalar getirdin. Ben pek anlatamamış olabilirim seni.)))İstersen sen anlat seni mayıs ayına kadar Bu güzel kandil gününde Rabbim gönüllerimizi feraha çıkarsın. Sıratı müstakimden ayırmasın. Birbirini Allah için seven kalpleri arşın altında gölgelendirsin inşallah... Forum senin ablam Fiemanillah. ..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
02 Nisan 2019, 17:47 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Aleykümselam forumun temel taşlarından biri olan songül kardeşimi ayın üyesi olarak görmek çok güzel tebrikler hayırlı olsun 🌹 çok yoğunsun biliyoruz ama seni bir ay aktif olarak göreceğimizi umuyoruz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Nisan 2019, 19:59 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Songül hocam hoşgeldin. Ayın üyeliğin mübarek olsun Medineweb'e emeğin o kadar çok ki hakkın ödenmez Bir ay bizimle birlikte olacağın için mutluyum iyi ki buradasın hocam , sefalar getirdin.:klp:
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
02 Nisan 2019, 21:26 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 |
Selamun aleyküm.Kandilimiz mübarek olsun inşallah.Rabbim gonlumuzden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin inşallah. Hoşbuldum. |
03 Nisan 2019, 18:35 | Mesaj No:7 | |
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Hoşgeldıniz tekrar.. Özele kaçmadan tanıyabilirmiyiz songül yani erol71 kimdir?
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
04 Nisan 2019, 16:02 | Mesaj No:8 |
10 Aralık 2011 | |
04 Nisan 2019, 16:39 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | hayatının önemli bir kısmı soru-cevap hazırlamayla geçmş biri için başka türlüsü düşünülemezdi zaten ablam Ablam önlisanstan sonra neler yaptın?Biz seni en son orada bıraktık.)) Diyanette, meb de ayrı ayrı görev yaptınmı? Hangisini tavsiye edersin?Sen hangi alanda daha rahat çalıştın? Her anneye ilahiyat okumalarını tavsiye ediyormusun? İkramlık soruların da gelecek. Öncesinde antreman soruları olsun bunlar.))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Nisan 2019, 07:54 | Mesaj No:10 | |
10 Aralık 2011 | Alıntı:
Yaklasik 3 yil kis ve yaz dönemi gorev yaptim.Bir süre de MEB de gecici ogretmenlik yaptım. Kpss ve dhbt sinavlarina girdim.Bir kac kez sözleşme mulakatlarina girdim. Atanmak kismet olmadı. 2 yıldır eşimle birlikte çalışıyorum. Diyanette mi meb mi sorusuna cevabim..kadinlarla calismayi sevmeme ragmen meb diyorum.Meb daha seviyeli. Hocalik ta Ögretmenlikte gönül işi bence.Muhatabiniz insan.ve sizden manevi anlamda aşırı beklentisi olan bir kitle.Para kazanma hevesinde olan kişilerin bu mesleği hakkiyla yerine getirebilmelerinin cok zor oldugu kanaatindeyim. Her anneye ilahiyat okumasini tabiki tavsiye ederim.Hedefi meslek sahibi olsun ya da olmasın farketmez. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |