|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Mayıs 2023 (12:27), Konuya Son Cevap : 04 Temmuz 2023 (17:15). Konuya 73 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mayıs 2023, 15:47 | Mesaj No:31 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Pembe adamı bozuyor işte ondan şımardım yoksa simsiyah ağır delikanlıydım ben
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
14 Mayıs 2023, 22:02 | Mesaj No:32 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Forumda en cok vakit gecirdigin bölüm hangisidir...? Vakit geçiremediğiniz bölüm hangisi Forumumuzda en çok dikkatini çeken seni en çok etkileyen kimler...? forumda olmazsa olmaz dedigin üyeler..? irtibat halinde oldugun üyeler... Forumda hic unutmam bi kere.. dün gibi hatirlarim... dedigin şeyler varmı ..? Renk değişimi ile buyrun efem cevablara ..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
15 Mayıs 2023, 00:22 | Mesaj No:33 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Arkadaş YSK da görevli kendisine ulaşılamıyor Seçim sonuçlarını alacaz kendisinden yok ortada.))) Pembeye kızdı yıldızını mavi mavi parlattık gelsin ifadesini alalım.))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Mayıs 2023, 12:03 | Mesaj No:34 |
03 Şubat 2018 |
Rengim içimi açtı . 20 li yaşlarımda dil altım eksik resmen Bu nasıl heyecanlı seçim atmosferiydi inanılmaz. Ehbizde birşeyler yaptık kendimizce abla Sorun ne isterseniz sorun bana cevaplicam soruları güsell insan
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
15 Mayıs 2023, 16:48 | Mesaj No:35 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
15 Mayıs 2023, 18:16 | Mesaj No:36 |
18 Aralık 2010 | Teşekkür ederim cevablar için Bazen öyle anlar oluyorki , biri çıkıp nasılsın yüreğin iyimi dediğin de , sanki tüm beynindeki sorulara cevab vermiş gibi oluyosun .. Dost' lar biriktirmek çok önemli şu hayatımızda .. Bazen kanayan yanlarımıza iyi gelen can dost' lar gibisi yok .. Bende bir iyilik bıraktıysan senin adına asıl ben teşekkür ederim .. .......... Sorular benden de bi ikramlık verin ayın yıldızına
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
19 Mayıs 2023, 00:47 | Mesaj No:37 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | vereyim sonra sorayım. Eyy ayın editörü söyle bakalım; Medineweb yönetiminden memnun musun? Sana ne kattı burda olmak? Sosyal medyada aktifmisin? Buralarda geçirilen zaman israf mı ne dersin? Site olarak Z kuşağına yetişebiliyor muyuz ? Çok sıkıntılarınız var çok. Şöyle bizede anlatır mısın ne sıkıntılar yaşıyorsunuz? Gençlik ne istiyor de hele senden duyalım. Kafana ne takılır uykunu ne kaçırır merak ettim? Bugünümü yaşar düne mi takılır yarın planlaması mı yaparak yasarsın? Kuranla bağın nasıl? Ne kadar zaman ayırırsın? Okuyup gecenlerdenmisin? Üzerine düsündüğün ayet hangisi? Seni terleten,kendine getiren... Terledinmi sen Hasbihal niyetine sordum gerilme
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Mayıs 2023, 01:42 | Mesaj No:38 |
03 Şubat 2018 |
Bi yutkundum 1aya yaya yaya cevaplim ben bunları offff ablam soruları anlayamadım bile. Sakin kafaya terleye terleye ablaya anlaya cevplicam. Şey yanlız istediğim sorudan başlayabilirim demi Bu gece sorulara hazirlanayim sonra cevaplim vallaha ter bastı ateş yaptı cevplicam ama hepsini
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
19 Mayıs 2023, 14:21 | Mesaj No:39 |
18 Aralık 2010 | iyi olmuş benim sorularımı begenmedin 😂 Hadi el cvb .. Kolay gelsin ...
19 Mayıs 2023, 17:45 | Mesaj No:40 |
03 Şubat 2018 | Çok beğenmiştim anlasılamadım beyaaa Şöhret sarhoşluğundan ne dediğimi bilemedim Allah'ın sopası işte
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |