![]() |
Bu Soruyu Çözerim Diyenler..Tıklayın!!!?? |
Çözerim Diyen yok anlaşılansfhfgshsfhsgh |
Ypmayın bu kadar mı zordüssünceli000 Çekirdek çocuk ayakkabı derken yapın bi hesap.. İpucunuda verdim... |
Alıntı:
|
Hani çekirdek ben onu dondurma sanmistim:):) soruyu gördümde başkası uğraşsın dedim :):) 12 diyorum bende |
Bende 17 diyorum (: |
Doğru cevap verilmedi henüz |
Alıntı:
Biraz dikkat edin bulacaksınız..Çocuk pis pis bakıyoya var bi numara onda sfhfgshsfhsgh bakın ipucu da verdim .)) |
16 mi acaba çocuğun kucağında çekirdek var |
Yoksa 21 mi ;) 26 mi aklımda deli sorular |
Değil...Hafta sonu ödeviniz işlemli doğru cevabı bekliyorum hadi bakalım .)) Çocuğa, işlem önceliğine dikkat!!!! |
60 mı |
Değil :) İçimizdeki o dâhiyi bulalım istiyorum=)) |
23 5+(9x2) = 23 |
10+(5*2)=20 |
68 mi acaba:):) |
Fecr hocam yaklaşmış durumda. Biraz daha dikkatle sonuca ulaşabilirsiniz hocam.) Çocuk+2 külah çekirdek + başka bir ayrıntı daha var..Daha ne diyeyim :)))) |
5+(18x2) =41 |
Şimdi gördüm geçmişde bu cewap verilmiş hyr denmiş.. O zaman 5*2 10 +5=15 çok saçma oldu farkındayım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Cevabın etrafında dolaşıyorusnuz.)) Artık bu kadar açıklamaya kim bulursa doğruyu ++ bonus rep ler yolda /cic/ek/ |
5 x (19x2) =43 |
|
Alıntı:
ga/li/pga/li/pga/li/pga/li/pga/li/p tese/kk/ur.tese/kk/ur.tese/kk/ur. Bonuslar ve alkışlar sizindir hocam))) |
Esma ablayla eş zamanlı gelmiş cevap..Açıklamalı resim atmamıza gerek kalmadı..Teşekkürler Esma abla..Aynen resimde belirttiğiniz gibi..İşlemde Fecr hocamızın yaptığı şekilde. .. Ne varsa eskilerde vargülümseyen000 Hepsi dâhi ötesi msl*czk* |
Cahilliğime verin ama şu 19 u hangi formülle buldunuz merak ettim. |
Ayakkabiya 10 verilmiş 5 e nasil cevirebildiniz onuda merak ettim |
Çekirdekler nasılsın 2 oldu 4 degilmiydi🤓 |
Anladım iki tane çekirdek ayakkabıları çift tek biz onlara dikkat etmedik |
16 olabilir mi :D |
Mihrinaz kardeşim cevap verecekmisiniz? Bir yerde buna benzer soru var. Bu formülle onu yapacaktık. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. jpg.gif IMG_20181120_143719.jpg (37.9 KB (Kilobyte)) o |
Bu bunq benzer mi? Cozermisiniz |
Alıntı:
10+10+10=30 (bot çiftlerinin değeri 10) 5+5+10= 20 (Botun değeri belliyse, çocuklar 5) (2+2)+ (2+2)+ 5 =13 (Çekirdek külahlarının değeri 2, 2 ler tane oldukları için 4+4+5 (çocuk) = 13 Tek ayakkabı(çiftinin yarısı 5) +(çocuk(5)+iki külah çekirdek (4)+ bir çift ayakkabı (10) × çekirdek (2)= 43 Önce çocuğun elinde ayağında ne varsa toplayıp (5+4+10) işlem önceliği çarpmadan olduğu için 19×2 =38 bulup 38 + tek ayakkabı (5) = 43 sonucuna ulaşıyoruz. |
Aynısını yapmıştık. Buyurun link. Buda çok dikkat isteyen bir soruydu. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
:))) ben hala ayakkabıyı cift hesaplıyorum. Dikkat işte.Tebrikler kardeşim. Cok güzel bir bulmacaydı.. Bu yayinladigimin sonucu ne olabilir |
Alıntı:
Gördükten sonra işlemide yerine otutturusanız tmmdır. Tıklayın 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 14:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.