![]() |
5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere Gönderdiğim anaokulunda kızım Kuranı öğrendi ve öğrenir öğrenmez ben üstüne düştüm unutmasın diye hergün 2 şer sayfa okutuyorum her cüz bitimin dede teşvik olsun diye babasıyla hediye alıyoruz ve tabi 6 cüzü kaldı bitirmesine bitirdiği zaman kızıma hatim töreni yapacağız bunun için daha bir iştiyaklı okuyor sanki o kadar güzel bir duygu ki bir anne için Allah herkeze nasip etsin |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere talibetün;Gönderdiğim anaokulunda kızım Kuranı öğrendi ve öğrenir öğrenmez ben üstüne düştüm unutmasın diye hergün 2 şer sayfa okutuyorum her cüz bitimin dede teşvik olsun diye babasıyla hediye alıyoruz ve tabi 6 cüzü kaldı bitirmesine bitirdiği zaman kızıma hatim töreni yapacağız bunun için daha bir iştiyaklı okuyor sanki o kadar güzel bir duygu ki bir anne için Allah herkeze nasip etsin Ebeveyn olarak sizi kutluyorum talibetün daim olsun ilerleyen zmn içinde hafız olsun inş :) |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere ArO*Allah hakkıyla yaşamayı nasip etsin |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere msl*msl*msl* |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere :) nazar değmez inşallah:) |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere Rabbim ilmini artırsın tebrikler. |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere msl*Sizin ve çocuğunuzun adına çok sevindim. Rabbim ilmini artırsın aldığı ilimle hayrlı amel işlemeyi nasıp etsin.Ümmeti muhammedin yavrularına hayrlı ilim versin inşallah. |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere amn*ArO*Allah hepimize okuduklarımızı ve öğrendiklerimizi uygulamayı nasip etsin |
Cevap: 5 buçuk yaşındaki kızım Kuranı hatmetmek üzere skrelhmmsl*czk* |
SAAT: 02:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.