|
Konu Kimliği: Konu Sahibi EyMeN&TaLhA,Açılış Tarihi: 05 Mart 2013 (22:26), Konuya Son Cevap : 02 Mart 2019 (22:20). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Mart 2013, 01:29 | Mesaj No:31 | |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Uzmanlardan çocuklar için televizyon uyarısı Alıntı:
bunlar benim kişisel bilgilerim demekten yoruldum ama sen benim fikirlerime yalnış demekten katılmıyorum demekten yorulmadın .Bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum çünkü anlama noktasında cidii sıkıntılar yaşıyorum seninle...senin benim mesajlarıma karşılık olarak yazdıklarını okuduktan sonra kendi mesajımı defalarca okuyorum okumak zorunda kalıyorum acaba ben ne dedim de karşıdaki bu anlamı çıkardı oysa söylediklerim çok açık ve net rica ediyorum sizde benımkılere karşılık daha fazla yazmayın Yaradana emanet olun...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | |
07 Mart 2013, 11:07 | Mesaj No:32 | |
Cevap: Uzmanlardan çocuklar için televizyon uyarısı Alıntı:
| ||
02 Mart 2019, 22:20 | Mesaj No:33 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Konuşurlarken tv izlememeli, pc de vakit geçirmemeli. .Kitap okumalı..Günde şu kadar sayfa kitap okumalı... Uygulamada; ver eline telefonu sussun..Aç youtube yi izlemediği youtube kalmasın..Kitap dolu Kitaplığı var yeter zatwn... Uzmanlar sabah akşam uyarıyorlar ama ebeveynler sağır..Mavi Balina ları, saygısız seviyesiz youtuber ları, telefona yüklenen oyunların çeşitleri, uyarılar kadar çok...Ebeveynlere çok iş düşüyor çok...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |