|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melis,Açılış Tarihi: 17 Ekim 2008 (21:49), Konuya Son Cevap : 13Haziran 2020 (23:31). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ekim 2008, 21:49 | Mesaj No:1 |
İslam adı altında chat ve sohbetlerle Yıkılan Yuvalar İslam adı altında chat ve sohbetlerle Yıkılan Yuvalar Allah belalarını versin böle insanların..........lanet olsun......bin defa lanet olsun........ burdan hissesine düşeni alsın...kızlarda erkeklerde dikkat etsin...........sayelerinde yuvalar bozulma safhasına gelio.......... YAZIKLAR OLSUN.......... lütfen biraz dikkatli olun...nelere yol açtığınızın ve açacağınızın farkında diilsiniz............. Bu alanlarda yapılan görüşmelerle yuvası yıkılan ailelerden sadece biri bu.. Buyurun okuyun benim eşim namaz kılıyordu yani inançlı yani inançlı bir insan bende öyleyim çocuklarımız var ama internett e ismini vermek istemediğim bir sitede bu islamiyet adı altındaki bir sitede işte biz namazı öğreniyoruz biz islamiyet i öğrenmeye çalışıyoruz en azından ben öyle biliyordu m fakat eşim işyerinde internete girerek oradan bir bayan ile MSN de yazışmaya başladı bu bayan kapalı tesettürlü evli bir bayan evli ve bir tanede çocuğu olan bir bayan ben bunu kazara bir gece yakaladım eşimle konuşurken ama bu ne namazla alakalı konuşuluyordu nede dinle alakalı nede başka bir şeyle biz ayrılma noktasına geldik çocuklara kadar bu intikal etti kıyametler koptu tabi daha sonra eşim evden ayrıldı işte biz barıştık derken eşim eve geri döndü " ben ( O bayanla ) konuşmuyorum " dedi şöyle dedi böyle dedi ama ben MSN de aynı kadını yakaladım konuştuklarını fark ettim yani şu an çok kötüyüm benim 11 yaşında bir kızım var ben bu olayı görmeden önce kızım gece rüyasında babasının evin tek tek odalarını yaktığını gördü yani ( KıZım ) bana bunu anlattıktan sonra bu olay ortaya çıktı " Anne babam eline kibritler i aldı evin bütün odalarını tutuşturdu ve eline seccadeyi aldı bizim odamıza girdi ve namaz kıldı ve bütün odalar söndü bütün evimiz söndü " dedi ve kızımın bu rüyasından sonra bu babasının olayı ortaya çıktı ve şu an biz 5 gündür eşimle birbirimi zi yiyoruz ve ben ne yapacağımı şaşırdım bu ne ahlaka sığıyor ne dine sığıyor yani ben ne yapmalıyım sayın hocam yani bu bayan kapalı bir bayan tesettürlü bir bayan resmini gördüm su gibi bir bayan bir çocuğu var bu dinmi bu islamiyet mi ne olur inançlarımızı yıkıyor bu insanlar yuvaları yıkıyor ve çocuklarım 5 gündür ayakta uyuyarak okula gidiyor ve baba o kadar rahatki " evet konuşuyorum havadan sudan konuşuyorum " diyor biz 17 yılık evliyiz benim için bu bir ömür az değil inanın elim ayağım titriyor inanın hiç bir kadın hak etmiyor aldatılmayı bu sanal yollada olsa yapılarakta olsa hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor biz tek bir din üstünde değilmiyiz tek bir ahlak üstünde değilmiyiz neden bir kadın yapınca ahlaksız namussuz oluyorda bir erkek yapınca bunu ona yakıştıramıyoruz " ben konuşuyorum evet " diyor eşim çocuklarımızın yanında ve çocuklarımdan saygı bekliyor çocuklarım ağlıyor " bıktık artık bu babamızın hallerind en " diyorlar ne yapmalıyım hocam atsam atamıyorum satsam satamıyorum ben Anneme babama baktım ve dualarını aldım ben annemin altından aldım babamın altından aldım beni görseniz bunları yapacak bir insan değil dersiniz Allaha çok şükür toplumda konuşmasınıda bilirim herşeyi bilirim ben ellerimle büyüklerimin altını temizledi m ağızlarında kanı kusmukları temizledi m kayınvalidemede bakarım herkese bakarım ama ben bunu ( aldatılmayı ) hak etmedim hiç bir kadın aldatılmayı hak etmiyor ben anneyim ben çocuklarıma dürüst ol diyemiyor um 15 yaşında oğlum var oğluma şöyle yapma diyemiyor um babasının bu hareketle rnden sonra çünkü örnek model baba var demiyecek mi ( oğlum ) bana " Anne sen bana ne akıl veriyorsu n birde babama bak birde aile hayatımıza bak " maddi sorunumuz yok evimiz var bir çok ailenin imreneceği bir hayatımız var ama benim kocam sanal yolla ve kadınlarla ( sanaldaki bu bayan ) lanet olası su gibi bununda bir eşi var ve eşini uyutuyor ve ( benim eşime ) " eşim uyuyor " diyor neler yazıyorlar bir göreceksiniz ve benim eşimde ona " benim eşimde uyuyor " diyor bakarmısınız interneti ben evime çocuklarım ders yapsınlar diye aldım Kuran öğrenmek için aldım ama benim kocam ne yapıyormuş benim evimde çocuklarımın odasında ben kimsesizi m annemi babamı kaybettim abimi trafik kazasında kaybettim eşim zaten onlar varken bunların hiç birisini yapamıyordu herkes gitti bana kalkmış tokat atıyor geçen akşam tanımadığı elin kadını sanal alemde konuştuğu bir kadın için bana tokat atıyor ve kalkmış bana diyorki " keşke rahmetlin in zamanında bu tokadı atsaydım " şimdi diyeceksi nizki kimsem yok beni dövüyor eğer karısını aldatan kocalar varsa şu an dinliyorl arsa ellerini vijdanlarına koysunlar eğer vijdanları varsa erkek olarak geziyorla rsa ortada benim gözyaşım şu an bir çok bayanın gözyaşı ayrılayımmı hocam ne yapayım bana bir cevap verin beni aydınlatın başka hiç bir şey istemiyor um inanın dine olan inancımı kaybettim bu kadın yüzünden | |
Konu Sahibi melis 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Güzel bir hikaye... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | melis | 0 | 2286 | 01 Ocak 2009 15:34 |
Filistinli Küçük Kızın İsrail i Lanetleyen... | Videolar/Slaytlar | Mihrinaz | 6 | 2389 | 28 Aralık 2008 15:20 |
Ruhumun hicran damlaları... | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 25 | 14177 | 26 Aralık 2008 12:58 |
^^İsTaNbuL^^ | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 19 | 7831 | 18 Aralık 2008 14:21 |
--BeSMeLe-- | Allah(c.c) | Mihrinaz | 14 | 8819 | 18 Aralık 2008 13:50 |
17 Ekim 2008, 22:03 | Mesaj No:2 |
Cvp: İslami chat ve sohbetlere lanet olsun
Malesef çok üzücü bir durum.Ama bu site sahibi bu günah altında nasıl kalkacak çok güç bir durum."Bir kötülüğe vesile olan onu işlamiş gibi olur."
| |
17 Ekim 2008, 22:11 | Mesaj No:3 |
evt , lütfen böyle tuzaklara gelmeyelim.uyanık olalım.Allah sabır versin...
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
17 Ekim 2008, 22:28 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: İslami chat ve sohbetlere lanet olsun interneti kötü niyetle kullanırsan kötülük görürsün. iyi niyetli kullanırsan iyilik görürsün. adamın ve kadının içinde olan bir durummuş. i kiside niyetin bozmuş brlkide zinaya kadar gitmiştir. bunun için iyi niyetle istifâde eden insanlarda vardır. bu her sitede olabilir. burada da olabilir. neden olmasın insan niyeti bozduktan sonra. mesela burasıda İslâmî site ama niyeti bozuk olan iki farklı cins birbiriyle burada tanışır buluşur görüşür. ve bundan adminin haberi olmaz. |
17 Ekim 2008, 22:46 | Mesaj No:5 |
inanınki ne yazacagımı şaşırdım bir anne olarak bir eş olarak nutkum tutuldu lütfen arkadaşlar önceligimiz birbirimize saygı olsun özel hayatımıza gereksiz insanları ve işleri ortak etmeyelim namus iffet her yaşta ki insan için yaşam biçimidir heleki biz müslümanlar olarak Allah kisenin başına vermesin verdiginede sabır versin Bir kadın için dayanılması en kötü bir durum | |
18 Ekim 2008, 00:23 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: İslami chat ve sohbetlere lanet olsun
bu tür lağımlığın başına islam eklemek,lağım olmaktan çıkarmaz,fuhuşun başına islam eklemek arsızlığın zirvesidir.islamın sert tokadını suratında hissetmesi gerekir.fuhuş, ihanet ve pisliğin islamcası olmaz.pislik pisliktir... !!!!!!!!!! şeytan ve şeytanlaşmış insanların,fuhuşun masumiyetini ispatlamak,meşrulaştırmak bahanesiyle,kendi emellerine ulaşmak vs için bu tür p..liklere zemin hazırlaması ve bunun adına islamda rezalet, temasını işlemesi amacında olduğu bir gerçektir.buna zemin hazırlayanlar ya ahmaktır,ya alçaktır... !! medineweb ailesi olarak,bu konuda ki bazı istekleri şiddetle red ettik,değil chata izin vermek, bazı üyeleri özel mesajlarla bayanları rahatsız ettikleri için yasakladık(yasaklı uye listesinde ilgili uyeler yazılmıştır)..medineweb bu konuda tavizsizdir...lağıma alet olmayacağı gibi,lağımlıklara musade etmez,zemin olamaz...! medineweb üyelerimizden ricamız bu tür pislikleri içimizde barındırmıyalaım.eğer rastlarsanız editörlerimize mutlaka bildirin...gereken yapılacaktır..! içimizdeki beyınsizler yüzünden bizi helak etme Allahım... |
18 Ekim 2008, 11:21 | Mesaj No:7 |
amin admin kardeş.ancak ne olursa olsun bu tip siteler aracılığıyla tanışıyor insnlar. forumlara yazdıkları fikirleri birbirlerini tanımaya sebeb oluyor.elbetteki sizin bi suçunuz olamaz. ancak bazı kendini bilmeyen densiz takımı burada fikirlerinin kendine yakın olan insanları bulup işi reelde kadın erkek buluşmasına kadar götürüyor. sizin yapabileceğiniz birşey yok tabiikide.herkoyun kendi bacağından asılır. tekra ve tekrar söylüyorum bu tür forumlara islam adına gelip şerefsizce ailelerini hiçe sayan tiplere LANET OLSUN! | |
18 Ekim 2008, 11:34 | Mesaj No:8 |
akıl fikir işi değil bu ziya kardeşim bu şeref namus işi. şerefi olan namusu olan bunu yapmaz. yazık inanın elimden bişey gelmediği için çok üzülüyorum. ne zaman bu internet çıktı aldatmalar çoğaldı. insanlara basit geliyor.sadece yazışıyoruz diye kendilerini rahatlatıyorlar. oysaki aynı.ha gidip bi cafede buluşup konuşmuşsun. ha burdan yazışmışsın. aynı... bence aynı... aklınıza gelebilecek her halt yapılıyor şu net aracılığı ile. bu insanların Allah belasını vermezse akıllanmazlar. ben bunlara Allah akıl versin diyemiyorum... Allah belalarını versin diyebiliyorum..... yok o benim abim yok o banim bacım yok bilmem ne.., ulan senin anan mı doğurdu onu? dinimiz kadın erkek yalnızken 3.sü şeytandır diye boşuna mı vurgulamış.? ne abisinden,ne bacısından bahsediyorsun? belki karşı karşıya geldiğinde konuşamayacaksın bile yazıştığın adamla.. hey Allah ım ya... sabah sabah sinirlendim yine......... | |
18 Ekim 2008, 17:35 | Mesaj No:9 |
Cvp: İslami chat ve sohbetlere lanet olsun YAZIK çok yazık RABBIM hidayet versin,nefsimizin esiri olmaktan korusun... ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN,BİZLERİDE AFFET.. Selam ve dua | |
12 Kasım 2008, 00:34 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Cvp: İslam adı altında chat ve sohbetlere lanet olsun
Maalesef bide İslam'ın adı kullanılıyor. Rabbim hidayet versin
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |