![]() |
Çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz?/Medineweb İstişare bu konumuzda çocuklarımıza verdiğimiz dini eğitimleri konuşalım belki birbirimizin eksiklerini tamamlar çocuğumuza verdiğimiz dini eğitimde artı ve eksi yönlerimizi görebiliriz hadi buyrun sohbete evet000 |
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) biz oğlumuzu geçen sene dini eğitim veren kreşe gönderdik yaşı biraz küçük olduğundan adapte olmakta zorlandı derse zorla çalıştı kuranı öğrendi kuranı unutmasın diye küçük ödüllerle okutuyoruz şimdi okuyunca salya sümük ağlamıyor kreşte süre ve duaları ezberlettiler ben gece yatarken unutmasın diye fatiha ayetel kürsi felak nas ve diğer sürelerle dönüşümlü okutuyorum ağaç yaş iken eğilir çok bıktırmadan kuranı okutuyoruz ilerde kuranı düzenli okuyan biri olur inşallah |
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) maşaALLAH kardeşim çok güzel bir konu yine fakat benim çocuğumda öğrenme sorunu olduğu için ne yazıkki kuranda fazla ilerleme kaydedemedi inşaALLAH rabbim gayretimizi biliyor vesselam |
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) Alıntı:
kızım üç yaşını bitirdi.sureleri okuyarak ezberletmeye çalışıyorum ama pek istekli değil..napıcam bilmiyorum. |
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) Çocuklar en kolay ,sizin de uğraşmanıza gerek kalmadan ,duyarak sureleri ezberler. youtubeden hep aynı sureyi dinleterek her hafta bir sure ezberletebilirsiniz. gecelri yatarken sure dinleyerek uyuyan çocuklarda kuran aşinalığı ve sevgisi olur.ses ayarını çok iyi yapmak gerekir.Ne onu uyutmayacak kadar fazla ,ne duymayacağı kadar az. |
|
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) okuldaki başarısızlığı ile anlaşıldı kardeşim şu an lisede zorla yapıyor derslerini ezberi kuvvetli fakat diğer konularda başarısı düşük :( |
Çocuğumuzun hangi zekaya ait olduğunu bilmek onların öğrenme zorluklarında bize yardımcı olur. Bir uzmandan yardım almak çok faydalıdır. |
Cevap: çocuklarımıza nasıl dini eğitim veriyoruz (istişare) sayısal zekadada iyi olduğunu sölemişlerdi fakat şimdi onuda pek yapmak istemiyor |
Allah kolaylık versin. |
SAAT: 16:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.