![]() |
Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun Hayırlı Cumalar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumanız mubarek olsun! Olsun ki, yürekler atsın Allah Allah diye Olsun ki, aşk-ı Muhammed gönüllere azık olsun Olsun ki, paramparça bu ümmet; kardeşlik bilinciyle kaynatılmış, tevhid temeli üzerine kurulmuş, çatısı Kuran, zineti sünnet olan bir kaleye dönüşsün! Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun |
hayırLı cumaLar...:) |
*€sselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü Bir ihtiyac ı için çok dua eden kimseye, o ihtiyaci verilsin veya verilmesin, Allah'ü Teala bereket verir.(Beyhaki, Şuabü'l - İman)Bana, ana ve babama verdiğin nimete şükretmeme, hoşnut olacağın barışçıl bir iş yapmaya beni muvaffak kıl.Rahmetinle, beni iyi kullarının arasına koy. (Hz.Süleyman'nın (AS) Duası - Neml 19) CUMANIZ MÜBAREK OLSUN)c* |
Cevap: Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun Rabbim günahlarımızdan dolayı bizlere azab etme, Senden korkmayan ve bizleri merhameti olmayanları günahlarımız yüzünden başımıza musallat etme! Bizi dünyanın ve ahiretin hayırlarıyla rızıklandır. Şüphesiz ki sen herşeye kadirsin. " Amin CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.. |
Cevap: Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun ""bismillahirrahmanirahim"" Ya yarabbim,bizleri şeytanın ve ve şeytan dostlarının ve nefsimizin eline bırakma. Bize dayanma gücü kat ayaklarımızısabit,gönüllerimizi müsteşriklerin sevgisinden koru bize merhamet et bize cihad ruhunu taddır ve bizi muzaffer kıl amin. Tüm müslüman kardeşlerimin cumasının mübarek olamsnı diliyor cuma gününün hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. |
Cevap: Ey Ümmet-i Muhammed Cuman Mubarek olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Salat ve Salam Ona ( hayırlı cumalar ) Bir Cuma Duası Ey Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım Herkesin gönlünü yaratıp da o gönüllerin isteklerini veren Sensin. Adını konuşmaya başlayan çocuğa öğreten, Sonra o çocuğa adını andıracak rızıkları veren yine Sensin. Biz o çocuk gibi Sen’in lütfuna talip olduk, Bizleri de o gibi layık olabilenlerden kıl. Ömrümüzü, günlerimizi ve bu Cumamızı mübarek kıl. Bizleri doğru olabilen ve de kalabilenlerden eyle! Adının rahmetini öğrenen ve de öğretenlerden kıl Huzuruna varırken bir çocuk timsali gibi çıkabilmeyi nasib eyle. ***Hayırlı Cumalar *** |
SAAT: 08:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.