|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 28 Ağustos 2013 (16:18), Konuya Son Cevap : 23 Ekim 2013 (20:03). Konuya 49 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ağustos 2013, 16:32 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 17173 Üyelik T.:
08 Mart 2012 | Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Alıntı:
hacıysk sen ilitamlısın değil mi
__________________ Yumuşak, araştırıcı, inceleyici kişiler olalım. Tenkide açık olup karşı fikirleri dinleyelim. Söyleyene değil söyletene bakalım. Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan (Rh.a) | |
29 Ağustos 2013, 16:57 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. |
29 Ağustos 2013, 19:51 | Mesaj No:13 |
Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !..
sa arkadaşlar bende ıstanbul üni ilitama yerleştim kayıt için lazım olan belgelerden haberi olan var mi
| |
29 Ağustos 2013, 21:17 | Mesaj No:14 | |
23 Mart 2012 | Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Alıntı:
ilitam için gerekli belgeler: * DGS Sonuç Belgesi * Lise Diplomasının aslı * Önlisans Diplomasının aslı * Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için) * Askerlik Durum Belgesi (erkek adaylar için) * İkamet Adresi Beyanı * 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf * Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu (Ödemeler Öğrenci Otomasyon Sisteminden Referans Numarası alınarak HALKBANK'ta yapılır) hatırladıklarım bunlar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] istanbul ilitam facebook grubuna katılarak daha sağlıklı bilgileri elde edebilirsiniz.. ayrıca akademik takvime de [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilirsiniz. | |
30 Ağustos 2013, 12:42 | Mesaj No:17 |
Hayırlı olsun arkadaşlar. Benimki de Dicle İlitam yerleştirme sonuçlarında yazılan bilgi: Yerleştirildiğiniz üniversiteye 2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında kayıt yaptırmanız gerekmektedir. diyor ama geçmiş yıllardaki kayıt tarihi arasında bayağı fark var. Tam olarak 2-6 arası mı kayıt yaptırmalıyız.
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
30 Ağustos 2013, 14:45 | Mesaj No:18 |
selam arkadaşlar,ben de İstanbul ilitamı kazandım..kayıt telaşı beni de sardı...ön kayıt için öğrenci otamasyonuna giriyorum ama benden kullanıcı adı ve şifresi istiyor benim şifrem falan yok ama yeni kayıt için şifre yerini tıklıyorum bu sefer de sistemde kayıdınız yok diye uyarı geliyor..defalarca tekrar ettim..bu otamasyondan referans numarası alıp ön kayıt yapmamız isteniyor..bu numarayla bankaya para yatırılacak..referans olmadan para da yatıramıyorsun..İstanbul ünvst uzaktan eğitim,sonra ilitam sitesi hepsine girdim araştırdım ama illa bu otamasyondan geçmem lazım...İstanbul ilitam da resmi tatilde..İstanbul üniversitesini aradım cevap veren yok..hatta bekletiyorlar...birde not dökümü belgesi diye bişey var onu da aöf bürosundan mı çıkartıcaz... bu belgeleri PTT ile yollıcakmışız öyle yazıyor çok saçma değil mi...sıfıra sıfır bilgim açıkçası:(( bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.. | |
30 Ağustos 2013, 15:20 | Mesaj No:19 | |
23 Mart 2012 | Cevap: Dgs sonuçları açıklanmıştır !.. Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |