![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü gülnihal bu sorunun çözümü önceki sayfalarda var |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü murat yayınlarının netteki dgs deneme sınavındaki sözel mantık sorularından bir tane yanlış diğerlerini doğru yaptım bir tane yanlış da soruyu yanlış okumamadan oldu elimdeki kaynaklarda da soruları çözüyordum ama burda bankayla ilgili anahtarla ilgili sorulan soruları görünce ve çözemeyince şevkim kırıldı ben çalışmaya yine devam edeceğim ama ya sınavda da böyle zor çıkarsa diye ümitsizliğe kapıldım bir de tavla ile ilgili soruyu ben yapamayıp buraya sordum o soruyu burdaki bilgilere gore tekrar çözeceğim |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü sorunun sonunda aynı kapıları tam olarak açan ve aynı kapıları açmayan iki anahtar yoktur cümlesinde ne demek istiyor anlayan varsa bana anlatabilir mi |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
Yayın saat 19da başlıyor gece yarısına kadar 5saat var Haber ve belgesel hergün 60+90 150 Ve bir 60 bir 90 olması gerek günlük 4 program 74-a 75-b 76-d Gece yarısı biteceğine göre Haber, belgesel+Açık oturum ve yarışma toplam 5saat |
Elimde de 4 renk anahtar var. Bu anahtarlardan sadece 3. kapıyı açan 1 ve 2. kapıları açamayan 2. bir anahtar yok. :) |
Bütün soruları ayrıntılarıyla yazdım göndermeden pc nin şarj i bitti Annemdeyim pc kardeşimin, o da Şarj aletini götürmüş Şu ar mobil den yaziyorum Doğal olarak soruları göremiyorum, kısacası durum vahimuzgn İnşallah anlaşılmış tır yazdiklarim Yarın eve geçince daha açıklamalı yazarım kismet olursa |
Ben çözümüne bakmadan kendim cozmeye çalıştım |
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Rabbim zamanınızı bereketlendirsin inş (: az bi zaman kaldı girmişken ben de bi soru paylaşayım o zaman inş (: |
helal olsun anladın mı çözümü? |
SAAT: 01:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.