![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
|
|
ya 3-4 ya da 4-5 de oturmaları gerekir arada başka bir aile oturamaz Alıntı:
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü bilge senin sorduğun soruya cevaplara bakmadan çözeceğim |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü siz burda televizyon programıyla ilgili mantık sorusunu sorunca ben kendimce uğraştım çok zamanımı aldı belki de ara ara dersin başında kalkmak zorunda kaldığım içindir ama bütün soruları doğru yaptım tek şey filim açıkta kaldı saat 19'da başlayıp geceyarısına 1 saatten az kala bittiği için diğerini de tam gece yarısı bitecek şekilde tabloyu oluşturdum |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü serap ben de senin sorduğun soruyu arkadaşların verdiği cevaba bakmadan çözdüm hepsini doğru yaptım |
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar elinizde başka sözel mantık soruları yok mu ben paylaşmayı tam olarak bilmiyorum |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar murat yayınlarının sitesinde dgs deneme sınavı da var kpss de ales de alesde sözel mantık soruları var ben daha once çözmedim ben de şimdi çözeceğim |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü denedim sorular güzel anlaşılır olmadı |
SAAT: 19:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.