![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar ben şimdi bu linkin en sonundaki sözel mantık sorularını çözeceğim ales 1 deneme sınavı |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar yine tavla sorusu vardı burda sorulanın aynısıydı ben daha once burda yazılana göre üzerine yoğunlaşmadığımdan o soruları çözemedim daha önce d eilk soruyu yapabilmiştim diğerlerini ilk defa çözdüm 7 sorudan 6 doğru 1 boş oldu ben sayfalara bakayım tavla sorusundan yazdıklaırınızı tekrar okuyayım |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
ArO*c*c*c*c* |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar yukarıdaki soruyu ilk görenler için söylüyorum yukarıdaki soru 2008 dgs sözel sorularından 70-73 arası sorular ben yapamadım buraya sordum gül cevapladı |
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar ben şimdi vereceğim linkdeki 151-155 arası sözel mantık sorularına takıldım denilene gore tablo oluştu ama 3. renk hangisi olacak onu yapamadım |
diğer üçü doğru..151 de turuncu olunca morda olmak zorunda o yüzden E seçeneği olamaz 152..ana renkler sarı -kırmızı-mavi ise bize verildiğine göre kırmızı varsa sarı olamazdı..o zaman iki ana renk ya sarı-mavi ya da kırmızı mavi olur...her iki şartta da mavi var ve mavinin olduğu yerde yeşil olmak zorunda Cevap B 153..sıcak renkler sarı-turuncu- kırmızı ise yine aynı şekilde kırmızı varsa sarı olamayacağına göre ya kırmızı -turuncu ya da sarı turuncu olur,2 farklı renk kullanılır.cevap B diğerlerini ben de anlayamadım:) |
mavi yeşil mor olursa ara renk ağırlıklı olmaz 155-E |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü 92.soruda 2ile 4 demis ,dogrusu 2ile 5 olmali .cevap anahtarinda yanlislik mi var acaba? |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü 2007de cıkan 78-80 sözel mantık sorusunu yapabilen var mı ? ben içinde saat olan hiç bi soruyu yapamıyorum :( vakti olan anlatırsa çok memnun olurum... |
SAAT: 19:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.