![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
şükür ki bu sorunun üçü de doğru çok sevindimalkış000 "raf sırası aşağıdan yukarıya doğru" bu kısma çok dikkat etmek gerek düz mantık gidersek üstten alta doğru düşündügümüz için bütün cevapla yanlış oluruzgn |
76. soruda verilen bilgilerle L dışındaki diğer yollarla ilgili az çok bilgimiz var ama cevap nasıl L oluyordüşünceli000düşünceli000 |
"Toprak olan yollardan en az 1 tanesi virajlı değildir." denmiş. N'yle K virajlı, M ile P de asfalt bize verilen bilgilerde. Toprak olabilcek tek yolumuz var o da L'dir ve ve yukarda verdiğim maddeden dolayı virajsızdır. Bizden de iki özelliğini de bilebildiğimiz yol istenmekte.. Umarım sorunuzu doğru anlayıp, doğru anlatabilmişimdir.. :) |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
29.c 30.a ? |
|
tmm anladım |
o zaman 4-7 alman geriye kalan 2-3-6-9 ardarda bitiren yarışçılar farklı ülkelerden olduğuna göre sıralama ingiltere-japonya-ingiltere-kanada olmalı bu durumda yalnız 1 yani A şıkkı oluyor cevap(: inşallah anlaşılır olmuştur |
aciklayici oldu mu bilmiyorum, su an mobilden giriyorum ve olusturdugim tablo yanimda degil. aciklayici olmadiysa yarin yazarim. |
Alıntı:
|
SAAT: 16:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.