![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
ArO* |
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü benim oluşturduğum tabloda kanada 1 rusya 3 ingiltere 2 almanya 2 japonya 1 olmak üzere toplam 9 sporcu 1-5-8 aynı ve rus(en çok sporcu dediği için) o zaman 4-7 alman(her almandan sonra rus olduğu için) geriye kalan 2-3-6-9 ardarda bitiren yarışçılar farklı ülkelerden olduğuna göre sıralama ingiltere-japonya-ingiltere-kanada olmalı inşallah faydalı olmuştur[/QUOTE] ArO*evet000alkış000 VE TEŞEKKÜRLER |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü gülikbal sen de dgs sınavına girecek misin |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Bu soruyu çözen bana da anlatabilir mi ? =( Verilen bilgileri bir türlü tabloya yerleştiremedim..mahcup000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Gülnihal abla sözel mantık çözdükçe güzelleşiyor demişsin ya diğer konuda buna da bi el atsan :) |
Akşama yemekli misafirim var Öyle bir girdim nete Vaktim kisitli ama, Bakayım inşallah |
Tamam abla sonra da olur, soru çözülsün yeter ki :) |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Her satır, sütun ve bölgede bir tane mayın olacağına göre Bu durumda siralama X 4.bölge sol en alt K 1.bölge üst sağ Y 2.BÖLGE alt sol M 5.bölge üst sağ L 6.bölge orta sol Z 3.bölge orta sol Olmalı |
|
SAAT: 07:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.