![]() |
DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü-Medineweb arkadaşlar çoğumuzun ortak derdi sözel mantık soruları bu konuda birbirimize yardım edelimevet000 |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar 2013 dgs sözel mantık sorularından 69-72 arası soruların çözümünü buraya yazar mısınız tablonun yarısını oluşturdum ama geri kalanını yapamadım bazen sözel mantık sorularında 3-4 tanesini soruda verip 2-3 tanesini bulmamızı istediklerinde soruyu çözebiliyorum ama 2-3 tane verip 3-4 tanesini bulmamızı isteyince çoğu kez yapamıyorum |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü MEHMET AKİF keşke anlatmasını becerebilsemuzgn mübarek,sorular nasıl karışıksa cevabıda okadar karışık... 69.soruyu yanlış yaptım diğerleri doğru.. soracak olursan nasıl diye...her türlü olasılığı yazıyorum.. gerekire iki tablo yazıyorum ve oradada bi taraftan yerleştirme yapıyorum.. işte ancak bu kadar saçma anlatılabilirmahcup000 |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü bir tarafa şehirlerin tablosunu oluştururken,diğer tarafada şehirleri ilk tercih edenler,ikinci tercih edenleri oluşturdum:)...olabilirlik ihtimali olanlarıda yazıyorummahcup000...mesela belirsiz olarak verdikleri şahısları tabloya yerleştirirken diğer kişilerin yerlerinide oynatıyorum...mesela cenkin ilk sırada tercih edeceği şehirlere olabilir diye yazıyor,sonrada diğer kişileride ona göre dağılım yapıyorum felan.. hiç açıklayıcı olmadığının farkındayım..elle tutulur somut bir bilgim olmadığı için tamamen rastgele yaptığımdan .çokta doğruymuş gibi anlatmak istemiyorum..ama tutuyor... sonrasındaki sorudada 1 yanlış çıkardım..anlayabilmek duasıyla gülüm |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü hafta sonu sınavları atlatınca tanışacağım sözel mantıkla kısmet olursa(: ama yorumları okudukça gözüm korkmuyor değilağlayan000 |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü mihrinaz çok teşekkür ederim ben senin dediğin gibi başka bir soruda olasılıkları yazdım yani tablo oluşturdum ama soruda benim 2 olasılıkla kurduğum şeyi kesin olarak istiyor inşallah soruları yapa yapa ve çözümlü sorulara bakarak daha iyi anlayacağım hiç bilmeyen biri gibi değilim diğer sözel mantık sorularını çok iyi yapıyorum hatta nerdeyse hepsi doğru çıkıyor ama ben her tür soruyu çözmek istiyorum |
sen bende bu konuyla öyle özdeşleştin ki;alkış000 sözel mantık denince aklıma direk medineweb ve tabiki sen geliyorsungülümseyen000 |
sözel mantık korkulacak kadar zor değil ama soruları çözebilmek için çok emek gerekiyorevet000 |
final sonrası sıra onda kısmet olursa rabbim okuduğumuzu anlamayı anladığımızı doğru yapabilmeyi nasip etsin inşallah |
SAAT: 06:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.