|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2015 (22:42), Konuya Son Cevap : 30 Eylül 2023 (18:17). Konuya 1135 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
03 Temmuz 2019, 23:54 | Mesaj No:1102 |
dgs sınavında sözel bittiginde 5 dk kalmıştı . sayısalın 1. sorusunu yaptım bir iki de atayım dedim sonra gaza geldim bir kaç tane daha..hoca kalemi bırakın demese komple atacaktım galiba ..doğrum 1 taneydi şimdi kaç tane olduğunu da bilmiyorum.0.5 kuralı cabası
__________________ | |
04 Temmuz 2019, 14:00 | Mesaj No:1103 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Sözel mantık nasıldı? Matematikten ziyade sözel mantık kısmını yaptıysan tmm dır bu iş Senin maetematikte gaza gelmen bana bir anımı hatırlattı. Lise sonda üniversite sınavına sözel öğrencisi olarak girdim. Matematik gözümü korkuttu. Fizik kimya hiç görmedim. Biyolojiye bir baktım, güzel güzel paragraflar..Allah bi heves daldım sorulara 15 tane biyoloji sorusu yaptım Sevgili Babam: " Kızım komşumuz Mehmet Abin Biyoloji bölümünde okuyor o bile sınavlarında bu kadar soru çözmemiştirNeyin özgüvenini yaşadıydın yavrum" dedi. 3 doğru ve eksilerde sayısal puan gelmişti))))) Matematik Biyolojiden insaflıdır her zaman. Bulman gereken bir sonuç var nihayetinde..Çözmen iyi olmakla beraber iyiki frene basabilmişsin, yada iyiki zil çalmış diyelim ))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
04 Temmuz 2019, 17:33 | Mesaj No:1104 |
Amin inşallah benim de sayisalim iyi gelir.sözel mantık çok kolaydı sözel mantigi 10 dakika da yaptım ben yaptıysam herkes yapmıştır ..paragraf sorularında hep iki şıkta çelişkili cevaplar vardi bazı sorular da oyalayıcı idi zaman sorunu olmasa hepsi yapılabilir sorulardi...
__________________ | |
18 Temmuz 2019, 15:11 | Mesaj No:1105 |
dgs için en önemli nokta bence bir profesyonel önderliğinde çalışmak. Kendinize güvenmek. Ben de öyle yaptım ve kazandım elhamdülillah. İstanbul'da olanlar için Kadıköy Murat Eğitim'i ve matematik bölüm başkanı olan sayın Taylan hocayı sizlere önerebilirim. Eğer içinizde eğitim aşkı yanmaya devam ediyorsa dgs fırsatını kaçırmayın ve mutlaka sizde hayallerinize yürüyün. Gidin konuşun bir çayını için, yanılmadığımı görürsünüz. Ben de böyle bir öneri sonrası tanışmıştım kendisiyle, bu yüzden bu yazıyı bir borç bilirim. Ellerinden öpüyorum hocam.
| |
18 Temmuz 2019, 15:28 | Mesaj No:1106 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Okuyormusunuz yoksa mezun oldunuzmu Okuduğunuz ilitam hakkında sitemize bilgi verebilir misiniz
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
Konuyu Toplam 72 Kişi okuyor. (0 Üye ve 72 Misafir) | |