![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslı,kime sorsam çok iyiydi diyor,keşke girebilseydin,tarihe itiraz etme gibi ne bileyim dilekçe yazıp durumu izah etme gibi bi şansın olabilirmiydi.saçma bi soru oldu ama idare et artık,Ağzı-Açık000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
ravzam mülakat nasıl geçti topraaam.inan aklımdan hiç çıkmadınız ,hepinizi dualarıma kattım,rabbim göhlünüze göre versin inşallah |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? yazılıyı geçtim mülakata hazırlanmadığım için gitmedim...seneye inşallah. |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? sen diyarbakırlımısın? neresinden? toprağımı görünce heyecanlanıyorum. ben hem arapça kursuna gidiyorum, hem çalışıyorum, çok yoğunum .. yetiştiremem diye. hayırlısı . |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? eyvallah... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar adanada girdiğim fahrilik sınavı ( geçici kuran kursu öğreticiliği ) kazandım 1000 kişi içinde 25. olmuşum hyyyyykendi alanımda 7. olmuşum pazertesi ,salı ,çarşamba seminerde bulunmam gerekiyormuş sözlü mülakattanda geçerim inşallah osmaniyede biraz zorladılar hafızlıktan sordular hep bakalım hakkımda kayırlısı darısı bütün isteyen kardeşlerime olsun:) |
alkış000alkış000TEBRİKLERalkış000alkış000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? :) teşekkürler |
SAAT: 16:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.