|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 08 Şubat 2015 (14:26), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:07). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Nisan 2015, 16:32 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler
Lokum gibi et pisirmek icin tencerenin icine biraz zeytin ysgi ilave edin ve isitin sonra atesi yukseltin ve etleri pisirin 5 dakika sonra sogan ve domates ekleyin eti muhurleme deniyor boylelikle etin suyunu salmiyor lokum gibi yumusak bir et yemegi oluyor ben onceden duduklude pisiriyordum bu daha guz pratik cozum
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
09 Nisan 2015, 17:31 | Mesaj No:12 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler
kekiniz istediğiniz şekilde kabarmadı...bayatladı..yada yenilmedi kenarda bekliyorsa size nefis bir tarif... kekinize çırpılmış kremşanti ilave edip,sade kekse kakaoda ilavesiyle bir güzel yoğurun..hamur kıvamını alsın.. sonra elinizde ceviz büyüklüğünde yuvarlayın..ortasını parmağınızla hafif bastırın..üzerine şanti sıktığınızda..hem çok hoş bir tat,hemde çok güzel bir görüntüsü olan kurabiyecikleriniz olacak.. afiyet olsun
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Nisan 2015, 22:49 | Mesaj No:13 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler elinize sağlık editorum
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
13 Nisan 2015, 12:30 | Mesaj No:14 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler
sınav sonrası derin temizllik yapıyorummaytlara,akarlara savaş açmış bulunmaktayım..yardımcı ekip karbonat ve sirke..halılara yataklara koltuklara bunlarla saldırıyorum varsa başka yöntemleriniz bekliyorum...en son yine çamaşır suyuyla silerim herhalde kimseye-söyleme000 başka böyle doğal yöntemleriniz varsa mikrop yoketmeye karşı paylaşımınızı bekliyorum..birde mermer mutfak tezgahı parlatma temizleme işinde özel bir yöntemi olan varmı..acı tecrübeylwe limon damlamaması gerektiğini öğrendim..ama çokta sevimli bir malzeme değilmiş.. o yüzden parlaklık noktasında pratik bilgi lütfen
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Nisan 2015, 12:40 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 38151 Üyelik T.:
23 Ocak 2014 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler
Şu çamaşır suyuyla aynı etki yapıp doğal ve zararsız olabilecek birsey bilen varsa büyük sevaba girecek gerçekten [emoji3] [emoji3] [emoji3] ayni dertten muzdaribim ben de..
|
13 Nisan 2015, 14:23 | Mesaj No:16 |
15 Kasım 2011 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler zeynep,şimdi paket paket karbonat aldım...halıların üzerine gezdirip,sirkeyide spreyli şişeye koydum üzerine sıkıp bekleticem..sonra süpürücem..mayt ve akarlardan eser kalmayacak..inşallah..bu yöntemi yatak koltuktada deneyebilirmişiz..içim rahat edecek en azından..bir de ellerim...üzeini silmeyide düşünüyorum sonrasında..deneyebilirsiniz..
13 Nisan 2015, 14:27 | Mesaj No:17 | |
23 Ocak 2014 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler Alıntı:
| |
13 Nisan 2015, 14:41 | Mesaj No:18 |
Arap sabunu ve beyaz kullanin birde bnm sinir oldugum fayans arasi siyahlasiyo Silkon karariyo ben hayattan soguyorum resmen
13 Nisan 2015, 16:30 | Mesaj No:19 |
23 Ocak 2014 | Cevap: Medineweb Üyelerine Pratik Bilgiler |
02Haziran 2015, 19:03 | Mesaj No:20 |
Kek hamuruna limon kabugu cok yskisiyor Brovni ysparken mutlaka katin Kokusu muhtesem Birde uzerine ayirdiginiz karidima sut kstip pisirin keki sogutun az oyle dokun Afiyet olsun.
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |