| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 01Haziran 2026 (16:55), Konuya Son Cevap : Dün (21:44). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
6Kez Beğenildi ![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Kurbanlık İç Yağı Nasıl Eritilir? (Videolu Anlatım) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1. Kurbanın iç yağlarını gelişi güzel doğrayın. Tencereye koyun. Altı kısık ateşte kendini salsın. 2. Ara ara karıştırın. Asla başka yağ veya su koymayın. 3. Yağlar iyice kuruyup, kahverengi hal alınca ince bir tel süzgeç ile içinden alın, toplayın.(Atmayın sıcağı sıcağına baharatkayinca çok güzel çakma kokoreç oluyor) ![]() 4. Yağı ocaktan almayın. Yağ oranına göre iki veya üç dolu kaşık yoğurt koyun. Videoda baya yağ var bir bardak girer. ve kaynatmaya devam edin. Yoğurt yağın kokusundan eser bırakmıyor. Etrafa sicramiyor merak etmeyin. Tel çırpıcı ile çırpın. Biraz kaynadıktan sonra ince tel süzgeçten, geniş bir tepsiye dökün veya kavanozlara koyun. Tepsiye döküp, donunca kalıp gibi kesebilir ve poşetlere koyarak dondurucuda muhafaza edebilirsiniz. Her yemeğe, pilava, böreğe kullanabileceğiniz kokmayan yağınız elinizin altında hazır. Damar tıkar diyenlere bakmayın. Endüstriyel yağlardan tıkandı tikanacagi kadar. Yinede kontrollü kullanın tabiki.Şifa ile...
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 0 | 15 | 03Haziran 2026 16:16 |
| | Tefsir Çalışmaları | Hâdimul İslam | 0 | 56 | 03Haziran 2026 00:57 |
| | Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 0 | 44 | 02Haziran 2026 13:43 |
| | Diğer Tarifler/ Bilgiler | su damlası | 4 | 69 | 01Haziran 2026 16:55 |
| | Hacc-Umre-Kurban | Hâdimul İslam | 1 | 71 | 29 Mayıs 2026 12:54 |
| | Mesaj No:2 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Kolestrolüm fırladı Emine hocam )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:3 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Şekerden undan yağdan uzak durmayan bize tazecik yağ hiç bişey etmez Kontrollü kullancen.![]() Olmadı biz zeytinyağından devam.)) Gençler için bu tarif.)))) Hele dur daha arnavut ciğeri paylaşıcam direk damarları hedef alacam 😄
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
| | Mesaj No:4 |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Tarifi bekliyoruz hocam ciğer önemli )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
|
| | Mesaj No:5 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Tarif için teşekkürler, bizde böyle eritiriz, yağı kor koymaz kalın tuz atarız.O kavrulan yağı kavurmaya katar uzun süre kullanırız.. Yoğurt yerine bir bütün elma koyduklarını gördüm kokusunu aldığını ve berraklığını koruduğunu söylediler .. Kavrulmuş yağ posalarıylada çörek yapardı annem 😔 çok güzel olurdu.. Değerlendirmek önemli.. Ben çiğeri bekliyim en iyisi..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |