![]() |
2013 hac kura sonuçları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] açıklandı sonuçlara bakabilirsiniz |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları DURUMUNUZ Kesin Kayıt sıranız gelmemiştir. uzgn bu senede çıkmadı ... |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları benim annemle babamında çıkmadı :( kısmet nasip..hayırlısı olsun diyelim |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları benim babamada çıkmadı hayırlısı |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları benim babamlarada çıkmadı.... hayırlısı..... |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları bizimkilere de çıkmadı 6. sene de bitti Rabbim en doğrusunu bilir... |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları bizimkilerede çıkmamış... hayırlısı inş.. önce onlar sonrada bizler gideriz.. Rabbimin izni ile.. |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları e kime çıktı o zaman:) |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları Alıntı:
Hayırlısı inşallah... |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları şükürler olsun kutsal topraklarla yeniden inşAllah skr |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları Allah hayırlar nasip etsin hayırlı olsun arkadaşım masallah... |
sizin çıktımı çok sevindim sizin için Allah nasip etsin..inş. hakkıyla hac vazifenizi yerinize getirrsiniz :):) |
|
Cevap: 2013 hac kura sonuçları Rabbim bizlerede nasip edir inş... güle güle gidin bizlerede de dua edin medine web ailesi deseniz olur.inş..:):) |
Rabbim hepinizede nasip etsin medineweb ailesi fazilet gene beraberiz canım skr |
Cevap: 2013 hac kura sonuçları çok yakın bir tarihte eşimle umreye gidiyoruz. inş.hepinize nasip olur dualarımdasınız medineweb ailesi c* |
|
Cevap: 2013 hac kura sonuçları Masallah tembel reis umre konusunda hiçte tembel davranmamışsin gülümseyen000 bizlere duayı unutma darısı bizlerin başına inşallah... :):) |
Alıntı:
|
görev verilse tabii ki kafile. ama şu anki durum özel tercih. burda görüşmemiz mümkün öm kullanabilirsiniz. |
SAAT: 16:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.