![]() |
Kur'an-ı Kerim Kursları Kayıt Dönemi Medineweb Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kuran kursları 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 25 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak. söz konusu uygulama esaslarının ilgili personele tebliğ edilmesi, vaaz, hutbe, medya, afiş el ilanı gibi tanıtım araçlarıyla da halkımıza konuyla ilgili bilgi verilmesini istedi. İşte o açıklama: "Başkanlığımıza bağlı Kur'an kurslarımızda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 25 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacaktır. Kurslarımızda yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Esasları belirlenmiştir. Kur'an kursu hizmetlerinin ilgili mevzuata göre uygulama esasları göz önünde bulundurularak yürütülmesi; söz konusu uygulama esaslarının ilgili personele tebliğ edilmesi, vaaz, hutbe, medya, afiş el ilanı gibi tanıtım araçlarıyla da halkımıza konuyla ilgili bilgi verilmesi hususlarında gereğini önemle rica ederim." YÜZÜNE EĞİTİM VERİLEN KUR’AN KURSLARI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAFIZLIK EĞİTİMİ YAPILAN KUR’AN KURSLARI [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 00:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.