![]() |
Pilav mı Ekmek mi Kilo Aldırır? /MEDİNEWEB Diyet yaparken pilav mi ekmek mi tercihiniz Listenizden cikardiginiz hangisi ekledikleriniz neler:):)(: paylaşir misiniz |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Pilavdan uzak durun Ha 1 kaşık pirinç pilavı yemişsiniz ha 1 kaşık şeker yemişsiniz İlla pilav yiyeceğiz diyorsanız bulgur pilavı yiyin Pirinç pilavından vazgeçmem diyorsanız esmer pirinçten yapılan pilav yiyin Ekmeği de azaltmaya bakın. Beyaz undan yapılan ekmekten uzak durmaya çalışın Ekmeksiz yapamıyorum diyenlerden iseniz ya tam buğday unundan ekmek, ya kepekli ekmek yiyin |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Alıntı:
bunlar yenirse o diyet başlamamıştır başlamışsa bile sona ermiştir gülümseyen000 |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Her sey yiyin spor yapin ama yerken abartmayin yediginizi yakabiliyorsaniz sorun tune |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Pilav yenmemesi gerekirmis Ekmek 2dilim yenilebilirmis hatta ekmegin diyete yardimi varmis Yemek Oncesi su icmeyin diyorlar Once yemege baslsyin ccorbai en son icin yemek arasi su az az icin midenin hazmi ve diyete yardim oluyormus Bnm gibi kilo veremeyen troid ve seker hastalari ve bagirsak parazit problemi olabilir test yapin |
|
|
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Ablam rahatsizligin yoksa birde aşirilik yoksa kiloya takilma fazla şişmanim ama mutluyum sloganina takil )))) |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Penguvenden azcik zayifim paytak paytak gitmeme az kaldi :(:( kullandigim ilaclarda kilo aldiriyo aciktiriyo icer icmez midem kaziniyo birde ne yedigimi yazicam unutmamak icingülümseyen000 |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Gecmisler olsun aplama o zaman dikkat))) |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Pilav yersem ekmek yemiyorum ben:) |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Bende pilav yememeye calisiyorum fakat bazi yemeklerde canim istiyor kru fasulye ve musakka:)cacik uclusu |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Ben sporsuz pilavsız ve ekmeksiz 4ayda 17 kilo verdim 😃 özgüvenim geri geldi. |
Cevap: pilav mi ekmekmi kilo aldirir? Masaallah barekallah darisibasima ne diyim bumerang gibi kilo bana geri donuyo:):) (: |
pirinç çok şeker içerdiğinden normalde herkesin çok tüketmemesi lazım bulgur şeker hastalarına da önerilen besin her şeyi ölçüsünde yiyebilsek bir de spor yapsak ya da yürüyüş fazlalığımız kalmaz |
SAAT: 00:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.