|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Vuslat Zamanı,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2010 (17:56), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2013 (07:04). Konuya 67 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mart 2012, 19:25 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
ferdi herhalde benim mülakata dair açtığım konuda bir mesaj atmışsın ve mesaj baş edit tarafından değiştirilmiş ben senin geçmi şe dair çoğu yazını okudum gerçekten samimi olduğunu görüyorum ve asla sana kırılmam çünkü kinayeli değil üslubun açık net ve pervasız ayrıca dini inanç noktalarda çoğu zaman hemfikiriz seni aramızda görmekten mutluluk duyarım şu ana kadar internette gördüğüm en yürekli ve en dobra kişi sensin seni kaybetmek istemeyiz
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
15 Mart 2012, 19:54 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 14007 Üyelik T.:
24 Temmuz 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
biz alıştık sizde alışma taklidi yapın | |
30 Kasım 2012, 10:57 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Bu sıralar yabancı nicklerle üye olunduğu görülüyor. Siteye virüs atabilirler. Üye olunurken basit bir soruya cevap verme bölümü koyun, o zaman üye olamazlar. Mesela; Bizi yaratan kimdir? diye sorun cevap veremiyecekleri için üye olamazlar. Site yöneticileri de onların üyeliklerini ya da İngilizce olarak attıkları linkleri ya da yazıları silmekle uğraşmazlar
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
30 Kasım 2012, 11:58 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Yanlışım yoksa böyle bi soru war zaten hocam. Muhsin hocaya bu sayfayı hatırlatalım baksın inş. Geçenki olayda bende wirüs sandım çewirince baktık gereksiz adamın reklamlarına. Ama herzaman bu kadar şanslı olmayabiliriz.
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
30 Kasım 2012, 18:55 | Mesaj No:16 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
01 Aralık 2012, 10:28 | Mesaj No:17 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
bu tür kayıtlı 123 tane üye sistemden kalıcı silinmiştir...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
01 Aralık 2012, 13:35 | Mesaj No:18 |
19 Ocak 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Sorun halledilmemiş herhalde Hala üye oluyorlar, İngilizce yazı atıyorlar. Eğer yazılar ve yabancı üyeler aynı IP üzerinden geliyorsa, IP adresini engellemek lazım
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
01 Aralık 2012, 14:05 | Mesaj No:19 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Site yöneticisine.... Abdulmelik abi münazara eddiğim konuların sizlerin geleceğiniz saatlere kadar kapatılma mevzusunu,yapanların lütfen uyarılmasını istiyorum veya siz hangi saatlerde sitede olacaksanız bilelim ona göre konuları açıp münazara edelim,hani her kesin işi gücü ,ve sorumluluklarıda var... sizin AMİN PUTU konusuna yazdığınıza tam cevabımı yazdım,gönderdim karşıma çıkan konu SİTE YÖNETİCİLERİ GELİNCEYE KADAR KAPATILDI, ya böyle bi şey yok be abi,bu ne....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
01 Aralık 2012, 14:14 | Mesaj No:20 |
19 Ocak 2009 | Cevap: Site yöneticisine....
Yazılarda hakaret, küfür gibi yazılar olmadıkça sonra konunun kapatılması pek uygun düşmez. Hakaret ve küfürleri ise yöneticiler editler, olur biter.
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |