|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Vuslat Zamanı,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2010 (17:56), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2013 (07:04). Konuya 67 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ocak 2013, 09:45 | Mesaj No:41 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: SiTE YÖNETiCiSİ NE... Alıntı:
paylaş evladım )))) gizlide bir şey kalmasın .(gizli olan neyse))))))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
12 Ocak 2013, 11:51 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Gizli saklida slklntlsl olan dusunsun.....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
12 Ocak 2013, 12:14 | Mesaj No:43 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Yarası olan alır üstüne siz o konuda yormayın kendizinizi madem yorum yaptınız daha önce hocanın aldığı kararla ilgilide bi yorum yapın o halde.....
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
12 Ocak 2013, 12:36 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 21727 Üyelik T.:
21 Nisan 2012 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
bilinmez haklıdır. lakin hakkını haksız bir dilde dile getirdiğinden,haklı ikenn haksız konumundadır. tevhidi bir düşüncede olmaya çalışması güzel bir haslet.vucudu mikroplara korumak gibi şirke karşıda korumak lazım imanı. düşüncelerinin çoğunu belki hepsini onaylıyorum aynı düşünceleri paylaşıyorum.ama düşüncelerini dile getirmeyı bilmiyor.bu hali ile yönetici ve üyelerin tepkisine neden oluyor. osmanlı imparatorluğunu günahım kadar sevmem.sultan,veli,evliya safsatalarınada güler geçerim.buna kimse müdahale edemez.şahsi düşüncem budur.forumda düşünce serbestliği vardır. ama osmanlı şirk imparatorluğudur dediğinizde osmanlılar sizi linç eder admin bile sizi kurtaramaz bilinmez adam |
12 Ocak 2013, 14:37 | Mesaj No:45 | |
Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
| ||
12 Ocak 2013, 15:40 | Mesaj No:46 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... bilinmez kardeş özüne döndü...la diyebilmek nicli üyeye benzetmekle birlikte szi misafir olarak ağırlayınca kadar,üslubunuzun onun kadar sert olmadığını düşünüyordum, paylaşımlarınızda uygun üslup kullanmaya dikkat etmeye çalışıyordunuz,lakin bu sizin vasfınız, siz düşüncelerinizi harici zihniyet gibi,kırıp döküp,zara verip,tekfir ederek sonrada hak olan budur diyerek dillendiriyorsunuz..SONUÇ.... KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM...sizi artık düşünce bazında takipetmiyorum,haktan yana neler yazmışsınız diye heyecanla okumuyorum,zira bunu yitik sevda aynı bakış açısında olsanızda, sizin diyaloğa girmediğiniz yerlerde gayet uygun ve olası gerektiği şekilde anlatıyor,ve düşüncelerini sorgulamama,araştırma yapmama vesile olyor,size gelince ,artık sizi magazinsel anlamda tekip ediyorum kiminle atışmış,kimin ö.m sini açığa çıkarmış delil olarak,kimin hakka sarılmasına değil siteden uzaklaşmasına sebep oldu acep diye,booom oyununu takip eder gibi takip bile etmiyorum artık... çok acı bir durum nerden nereye...herkese herşeye atlayıp cevaplamaktansa,bence oturup bi düşünün maksadım ne iken ne duruma düştüm diye... sizin bunlara verilecek bir kitap dolusu sebebiniz ve açıklamanız vardır zaten..rabbim düşüncelerinizi niyetlerinizi uygun bir üslupla dile getirmeyi size öğretsin, bu konuda sizi gayretlendirsin,
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Ocak 2013, 15:44 | Mesaj No:47 | |
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
Medinewebte yanlış olan her fikire karşı,fikrimi belirtmişimdir gücüm nisbetince siz meraklanmayın o konudada relaks...gönül isterdiki sizlerde savunduğunuz ve benim karşı çıktığım konularda tıpkı ABDULMELİK ABİNİN ,benim misafirliğimde yaptığı çağrıya rağmen kendiniz konuları açıp benim red eddiğim konular hakkında fikirlerinizi özgürce ahlaki bi çerçevede beyan etseydinizya.... kendi tahtlarına tapan ve babadan oğula geçen bi salatanatın ve taht uğruna çocukların ve kardeşlerin öldürülmesinin nasıl vacib olduğunu ve gittiği heryeredeki inasanların kadınlarını kızlarını kendi HAREMLERİNDE KENDİLERİNE CARİYE edip,saraylarda şatavatlı yaşayan osmanlınızın bu yaptıklarının NASIL ALLAH VE RASULUNE UYDUĞUNU AÇIKLASAYDINIZDA BİZDE ÖĞRENSEYDİK,O gurur duyduğunuz osmanlınızın nasıl şirk imparatorluğu olmadığını bizde göreseydinizya...Burda öyle edabiyat herkeste yapar...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
12 Ocak 2013, 15:49 | Mesaj No:48 | |
sayın ablam,hırsızın hiçmi suçu yok.....ha özelden gelen mesajı aynen,misafirliğimdeki konuyada yazılabilinirdi,bu mesajın hiçte masumane olduğuna inanmadığım için site yöneticisi babında konu açtım,bunun içindi yani...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
12 Ocak 2013, 15:50 | Mesaj No:49 | |
12 Ocak 2013, 15:52 | Mesaj No:50 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
her konuyu amacının dışına ne kadar güzel taşırıyorsunuz.lütfen forum kurallarına uyalım rica ediyorum.. bilinmez kardeşe soru yöneltilmiş kendi fikrini yazmış bu osmanlı hakkında şöyle düşünüyor o böyle düşünüyor diye kimseyi yargılayamayız bir tarihdi gelmiş geçmiş üzeri kapanmış siz hala neyi paylaşamıyorsunuz Allah için.. sayın bilinmez özel mesajı duyurdunuz sizin bileceğiniz şey sizin özelinizdi sonuçda yargılamaya hakkım yok abdulmelik abi bakınca size döner muhakkak diğer üyelerden rica ediyorum bilinmez abdulmelik abiyi muhatap alarak yazmış sizlerde cevabı bekleyin.böyle her başlıkda osmanlı özel mesaj konuşulursa forumun hali ne olur kim haklı kim haksız karışamam herkesin kendine ait fikirleri var sonuçda sansürlenemez..ama bilinmez bu kadar karşı görüşe rağmen hiçkimseye en ufak hakaret etmeden fikirlerini anlatıyor sizlerde aynı inceliği gösterin lütfen..bugün bilinmezin konukluğunun son günü madem fikirleri sizinle uyuşmuyor yazmayın olsun bitsin..Allah aşkına bugünü sorunsuz kapatmamıza yardım edin lütfennnn bu konuyuda kapatın artık..admine yazmış durun admin yazsın tartışma bölümü haline getirmeyin konuyu..fiemanillah |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |