|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Vuslat Zamanı,Açılış Tarihi: 30 Ekim 2010 (17:56), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2013 (07:04). Konuya 67 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ocak 2013, 22:46 | Mesaj No:61 |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Allah razı olsun forum sakinlerinden biri olarak gerçekten çok huzursuzduk açıklayıcı yorumunuz beni rahatlattı gerçekten ebeden |
13 Ocak 2013, 13:19 | Mesaj No:62 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Abi ben kamer34 ün haksız olduğu ve bilgisine ve islami kimliğine yakışmayacak bi cümle kurduğuna bende inanıyorum ama bunu kullanmasınadaki sebebinide yazmıştı,ne kadarda haksız olsa,o anki ruh haline binaendi ki oda bu durumundan dolayı kendini haksız buluyordur bence,bi olayda bir tarf yüzde yüz haksız dır demekte hata olmaz mı,ha bunu bana ADİL OL dediğin için açıklam ihtiyacı duydum,yasemin ablanın durumunuda yaşanan olaydanda haberim yoktu... Neyse güzel abim aldığın kararıda takdir ediyorum ki sizdende böyle adilane bi kararda bekliyordum teşekkür ederim.. Yalnız sizden ricam şirk olan amelleri ve fikirleri KİM İŞLERSE İŞLESİN,ALİM VEYA MERCİ,ÜLKE,İMPARATORLUKLAR,bu amelelrin ŞİRK OLDUĞUNU BANA ALLAH VE RASULUNUN USLUBUNA GÖRE NASIL TEBLİĞ EDİLMESİ GEREKTİĞİNE DAİR Bİ İKİ ÖRNEK VEREBİLİRMİSİNİZ..yoksa Allah ve rasulu bu şirkleri açıklamayın mı demiş eğer bu şirkleri işleyenler toplumun değer verdikleri önemsedikleriyse anlatmayın mı demiş kuran ve sünnet,örneğin benim yaptığım tebliğde FİİLİN KURAN VE SÜNNETETKİ KARŞILIĞINDA NE İLE İSİMLENDİRİLMİŞSE,şirkse şirk,küfürse küfür,günah ise günah olarak söylememde karşı çıkanlar FİTNE çıkarıyor,huzursuzluk oluyor deniliyorya,ALLAH RASULUNUN DÖNEMİNDE BUNLARIN AYNISI ALLAH RASULUNEDE SÖYLENMİŞ,ki batılın içinde hakkı söylemek sizceed FİTNE olmaz mı..örneğin Allah rasul göndermeye devame etseydi türkiyeye gelen RASULE ŞERİAT PIROPAGANDASI[FİTNESİ] yapıyor diye taşlanıp,hapise atılmaz mıydı..Bu tür güncel tebliğlerin insanları rahatsız etmesi KURAN VE SÜNNETE UYMUYOR MU DEMEK OLUYOR,bu sorularımda art niyetsiz sormuşum size ve açıklamalarınızada önem vererek bekliyorum..örneğin her seferinde sizinle,fecr,ve yitik sevda abilerin bizde hemen hemen aynı düşünüyoruz demeleriniz bana umut verirken ve sizlerle hangi konu olursa olsun ARTIK MÜNAZARA EDEBİLİYORKEN,diğer arkadaşların aslında sizler gibi kendilerinin kurtuluşu olan peygamberlerin pratiği olan kurana bir an önce dönmeleri gerekmiyormu.. saygılar güzel abime...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
13 Ocak 2013, 14:12 | Mesaj No:63 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
cevabını vermeye çalıştım elektrik oynadı hepsi gitti..sonra yazarım inş.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
13 Ocak 2013, 14:17 | Mesaj No:64 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
çarpıldın mı ne abi,dikkat et çarparım ha..
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
26 Ocak 2013, 17:16 | Mesaj No:65 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Youtube'den bir videoyu linki kopyaladığımız zaman foruma aktarıyorduk herhalde. Şimdi sadece link olarak kalıyor. Youtube'den videoyu nasıl siteye aktaracağız?
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
26 Ocak 2013, 17:21 | Mesaj No:66 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
Hocam video kısmında sıkıntımız var . halletmeye çalışıyoruz inş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Ocak 2013, 17:22 | Mesaj No:67 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: site yöneticisine duyurulur...
inş. halledilir
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
27 Ocak 2013, 07:04 | Mesaj No:68 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: site yöneticisine duyurulur... Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |