![]() |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? 5500 tanede de ben salavat getireyim inş..c* |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Alıntı:
Alıntı:
Rahman razı olsun sizlerden , vesselam |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Allah cc kolaylıklar versin. Biz "Peygamber Sevdalıları" olarak "Milyar Salavat" kampanyası başlattığımızdan çektiğimiz salavatları oraya aktarıyoruz. Allah cc hayrınızı kabul etsin inşaallah. Fiemanillah. |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? 20 bin veriyorum Allah kabul etsin Allah razı olsun inşallah. |
supersin ben daha çekiyor um.:):) |
|
efendimiz sefaat etsin ins. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Efendimizin şefaatine nail olursunuz inşallah... 5 bin veriyorum Allah razı olsun...Rabbim kabul eylesin inşaallah... |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Allah c.c. hepinizden razı olsun kardeşlerim, sayıların elbette bir önemi yok lakin gayreti artırıcıdır. Hamd olsun bizler samimi bir yönelişle yöneldik Mevlada bizi utandırmadı yaklaşık bir aylık bir zaman diliminde 11 adet Hatim ve 5,820,600 adet selavat ile küçükte olsa bir hediye sunduk Sevgililer Sevgilisine... Allahın c.c. "Ve mâ erselnâke illâ rahmeten lil âlemîn" diyerek övdüğü Efendimiz s.a.v bırakın milyonları adetlerle belirtilemeyecek selata ve selama layıktır. Bu aciz hediyemiz inşaallah yerine ulaşır ve bir nebzede olsa gönülleri ferahlatır. Bu güzel katılımı sevgili hocamız da hatmi şerif duası ile onurlandırmıştır. Allah c.c. herkesten binlerce razı olsun, vesselam veddua velmahabbe [YT]k36QR2UnrR8[/YT] |
SAAT: 14:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.