![]() |
Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Bismillahirrahmanirrahim Esselatu vesselamu aleyke ya Tabibelkulup Esselamu aleyküm kardeşlerim Kainatın Efendisi ve Alemlere Rahmet Adı güzel Adı Ahmet Muhammed Mustafa s.a.v olan "binlerce selat ve selam , kum tanelerince selat ve selam ona olsun" Efendimiz için bu ayın 19 una kadar selavat kampanyamız var. Allah razı olsun sizlere duyurma isteğimizi kırmadı kardeşlerimiz, inşaallah okuyan veya okuyacak kardeşlerimiz okudukları adetleri bu başlık altında yazarlarsa bizde okunanlarla birleştirip ayın 19 unda duasını yapacağız , Rahman hepinizden razı olsun, vesselam veddua velmahabbe |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Hay hayy!.. ne demek... Sevgiliye bir değil binlerr selam edelim inşllhh..:):) 1000 adet ben alıyorum .. Rabbim bizlri O'nun yolundan metodundan sevgisinden şefaatinden mahrum bırakmasın inşaAllahhh.. |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Alıntı:
|
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? sayısız okusak olur mu |
|
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? tamam inşaAllah Allah razı olsun |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Nefeslerin adedince Yarattiklarinin adedince Yapraklarin adedince Yagmur tanelerinin adedince Ona salatu selam olsn Insallah sayiyi size bildiririm. |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? güncel....... |
Cevap: Sevgiliye Bir Selamda Siz Edermisiniz....? Bizim bu çağda göndereceğimiz her salavatı şerife, Peygamber Efendimiz bizzat karşılık verirmiş ve Bu yüzden ben de 10.000 tane Salavatı şerifi almak isterim Allah herkese gönülden okumayı nasib etsin (Âmin)c*c*c* |
|
SAAT: 04:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.