![]() |
bambaşka bir görüntü Sitemizin görünümü değişmişAğzı-Açık000 Çok farklı görünüyor Kendimi başka biryerde hissettim:) Hayirlara vesile olsun inşallah hsgldn yeni görsel alkış000 |
Cevap: bambaşka bir görüntü Evet değişmiş, inşallah eskiye geri döneriz bu çok yabancı geldi ... |
Cevap: bambaşka bir görüntü Evet değişmiş, inşallah eskiye geri döneriz bu çok yabancı geldi ... |
Cevap: bambaşka bir görüntü Alıntı:
Eskisi daha iyiydi.... |
Cevap: bambaşka bir görüntü sitemiz daha sağlıklı hızlı ve güvenli yola devam etmesi için profesyonel bir ekip tarafından bakıma alınmıştır. Sitenin yazılım ve görsel son şekli 3 gün (pazartesiye kadar)içinde tamamlanacaktır inş. |
sitemizin yeni hali hakkında aklınıza takılanları bu başlık altında yazabilirsiniz.. merhabalar arkadaşlar,ihtiyaca binaen bu konuyu açıyorum.farkettiğiniz gibi sitemiz yenilendi.bu yenilikle pek çok güzellikte eklendi.beğen,paylaş butonları var mesela .bunlardan beğen butonuna bastığınızda beğendiğinizi ve kimin beğendiğini görebiliyorsunuz. bu ve bunun gibi konularda sormak istediklerinizi bu başlıkta yetkililere iletebilirsiniz. |
Cevap: sitemizin yeni hali hakkında aklınıza takılanları bu başlık altında yazabilirs sitenin yeni halini çok beğendim.hayırlara vesile olur inşallah.özellikle ders çalışma konusunda çok yararlanıyorum.medineweb ailesine teşekkür ederim.başarılarınızın devamını dilerim.Allah yar ve yardımcınız olsun. |
Cevap: sitemizin yeni hali hakkında aklınıza takılanları bu başlık altında yazabilirs Alıntı:
|
Cevap: sitemizin yeni hali hakkında aklınıza takılanları bu başlık altında yazabilirs Medineweb görünümü ile hızı ile kalitesi ile yine muhteşem olmuş. Fark ettiğim hızı ikiye katlanmış gibi. Görünüm daha sade ve daha şık. Medineweb yöneticilerine c*c*c* |
Cevap: sitemizin yeni hali hakkında aklınıza takılanları bu başlık altında yazabilirs Alıntı:
|
SAAT: 18:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.