![]() |
aöf e-kitabı kınıyouz!!! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. selamun aleykum , bu resmi nerede paylaşayım ,nasıl başlık atayım bilemedim ve en son konunun sadece biz aöf öğrencilerini değil tüm medineweb üyeleri için de ÖNEMLİ! olacağını düşündüğüm için buradan paylaşmak istedim.. aöf nin eöğrenme portalında bazı derslerin etkileşimli e-kitapları mevcut..tefsir dersinin etkileşimli ekitabını çalışırken 6. ünite Kuran'da iman ve salih amel in sonundaki "İnanıp salih amel işleyenlere vaadedilenler" bölümnde "3. madde bol rızık ve mağfiret" teki kullanılan resmi görnce neye uğradığımı şaşrdım sizinle paylaşıyorum ..bu hareketinden dolayı da anadolu üniversitesini ve bunu hazırlayan tüm hocaları kınıyorum.. gerekeni de yapacağım zaten... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Tüm medineweb Üyelerinin dikkatine(önemlidir) Allah Allah cok garip |
Cevap: aöf e-kitabı kınıyouz!!! konunuzu ayrı bir başlık olarak kaydırdım..farketmeniz çok isabetli olmuş.bizde yapmamız gereken ne varsa yaparız inş. |
Cevap: aöf e-kitabı kınıyouz!!! Alıntı:
|
|
Cevap: aöf e-kitabı kınıyouz!!! Hocam kitabı hazırlayan Prof. Ömer Dumlu hocaya mail attim . Insallah geregini yapıp düzeltirler.. |
Cevap: aöf e-kitabı kınıyouz!!! Biryerde daha gormustum hikaye kitabinda yerlestirilmisti musluman mahallesinde salyangoz satilmazzzz |
Bu rekklamı hazırlayan bir hoca mı? uzgn Helal rızkı bu şekilde tanıtana hoca denmez. Bu özellikle dini vecibelerle dalga geçmeye çalışmış. Ne yapılması gerekiyorsa , Zeynep destekleriz seni. c* |
Cevap: aöf e-kitabı kınıyouz!!! Nursen abla ekitabin yazarı bu mail attigim hoca ..zaten sununun sonunda hazırlayanlar isimli bi slayt da var orada baska kisiler de mevcut.belki direkt olarak ömer dumlu hoca resimlerini yayinlamamis olabilir ama bu kitap icin üniteleri yaziyorsa kitabin tamamini inceleyip bu hatayi görmesi gerekirdi.. |
Kendi kitabının eksiklerini ya da yanlışlarını tekrar dönüp incelememesi olanaksız gibi görünüyor. İnşallah kendisiyle ilgili olan büyük yanlışlık değildir. Böyle bile olsa bu yanlışı çoktan düzeltmesi gerekirdi.. Kur'anı Kerim'i inceleyen kişiden hata gelmesi insanı üzüyor gerçekten. |
SAAT: 01:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.