![]() |
30 güne 30 cüz Selamünaleyküm kardeşlerim Bugünden itibaren 30 mealli cuz aramızda dağıtsak, şimdiden paylaşılan meallerimizi okuyup bizi sarsan ayetleri burada paylaşsak katılım nasıl olur. Derin bir tefekkür ve ardından okuma seferberliği |
Aleyküm selam abi. Çok az kişiyiz nasıl olur bilemedimdrttt cüz alıp sırası gelen okur paylaşır dönüşümlü tekrar okuyabilir. Benim için olur.allah razı olsun c* Diğerleri ne der:) |
Kartala katılıyorum az kişiyiz ve benim kendime göre programım var katılım sağlayamam |
30 güne 30 cüz zor olacaktır sayı azlığı sebebiyle ama Siz başlatırsanız bu seferberliği bizde katılım yapar destekleriz. Dileyen isteyen katılır. Her güne bir cüz olmasa da 3 gün-5 güne yayarak üyelerin gözünü korkutmadan.) devamlılığı olacak cüz çalışması yapılabilir. İstediğiniz bir cüz çalışmasıyla siz Bismillah deyin başlatın biz gelelim. Konu Kur'an olunca forum ailesi kayıtsız kalmazc* |
Okumalara başladım. Nasipse kısa zamanda bölüm bölüm burada paylaşırız. Biz bu şekilde pandemide dernekle onlayn yapmıştık. İnşallah başarılı bir çalışma olur. |
İnşallah şimdiden başlıyoruz. Her gün olmak zorunda olmasın ama ramazan bittiğinde tamamen bitmiş olsun. |
SAAT: 10:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.