![]() |
İlmek İlmek Sabır İşi Elişiler /Medineweb [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Arkadaşlar El işi Fotograflarını Burada yaıyınlayabilirsiniz.. |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yuvarlak dantel tepsi örtüsü modeli yıldız motifli dantel tepsi örtüsü modeli [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] turuncu iple süslenmiş dantel tepsi örtüsü modeli [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] petek motifli turuncu dantel tepsi örtüsü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] pembe gül motifli dantel tepsi örtüsü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] muhabbet kuşlu dantel tepsi örtüsü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] motifli uzun dantel tepsi örtüsü modeli [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] motifli dantel tepsi örtüsü modeli |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su damlasının elinden çıkmış çok güzel bir çalışmac*c* |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. İsmi ne bu işlemenin su damlası..rokokoya benzettim ama..işin uzmanı sensin(: |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Nakış kursuna gidiyorum ilk yaptığım havlu arkadaşlar :) sağolsun ben ekliyemiyorum mihrinazcığım ekliyo Allah razı olsun.. yaptığım diğer çalışmaları da ekleriz inş (:(: Evet roko ve Birazilya işi var bu çalışmada .. |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yine harika calışmalar..su damlası imzasıylasfhfgshsfhsgh |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. [IMG][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][/IMG] #90ların70lerkızı gergef işlersegülümseyen000 |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Su damlası'ndan el emeği göz nuru bir çalışma daha.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alkış000alkış000 ellerine sağlık... |
Cevap: Nakış Ve El işi Örnekleri.. Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Sabrı ilmek ilmek işlemiş adeta...:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu işlerle uğraşmak için,insanın En cok ihtiyacı olan sey sabir olsa gerek.Ben değil işlenmiş havlular söylüyor bunu :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ellerin dert görmesinalkış000 yalnız dikat et bari..bu çalışma insanda ne göz bırakır ne boyunc* |
SAAT: 18:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.