![]() |
Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı. Dedim : Canım. Dedi : Efendim Aşk'ım. Dedim : Seninle bi yere gideceğiz. Dedi : Hayr'ola , nereye ? Dedim : Söyleyeceğim ama Tepkini bilmiyorum. Çığlık falan atmassın değil mi ? İyice merak etti.. Sabırsızlıkla ve kaldırdığı tek kaşıyla hafif sinirli bakarak ; Dedi : Nereye Gideceğiz diyorum. Dedim : Sevgilimin Evine. Dedi : Ne , ne , neee ! Dedim : Giderdim ben Seninle evlenmeden önce de. Gözleri dolu dolu dedi : Ne diyorsun ya , Şakamı bu.? Dedim: Ne yani BEYTULLAH'a gelmiyor musun ? Yüzünde beliren Tebessümüyle : AŞKım dedi. Bana mı RABBE mi dedi belli değildi (: Şimdi mi ? Tavaf'ı bitirdik Zemzem Yudumluyoruz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... en güzel süpriz bence..(: |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... ayy çok hoş yaa gözlerim doldu duygusala bagladım şu an rabbim cümlesine nasip etsin inşallah yaa |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Çok güzel teşekkürler. |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... -tek kelimeyle- .......HARİKA..... (yorumsuz) |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... ayyyy <3 çok güzeldimahcup000 |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Bulduğunuzda diffirize saklayın o adamı gülümseyen000 Maşallah (^_^) |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Alıntı:
|
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Alıntı:
sen yaparsan olur belkim hafız...dene sonucu bizimle paylaş(: |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... vay bee !! yorumsuz çay-kahve000 |
SAAT: 04:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.