![]() |
" Kırık Dökük /Fadime Yahşi Bak,,, Yine hüznün saatleri,vurdu yaralı Yüreğimi....! İçimde bir yer kanıyor, İnceden , inceye hissediyorum.. Ne yağan yağmur , ıslatıyor artık Düşlerimi, Ne'de Savrulan yapraklar , canlandırıyor Kırık dökük Hayellerimi....! Ve ben, Sensizliğin "Gurbetinde" üşüyorum.. Otuz ömür geçsede , ömrümün üstünden Yine "Yarınım" gibi severim seni.. Değme deli gönlüme, O kadar dolu ki,, senle Korkarım ; İncinir , kırılırsın sen yine .... |
Kırmızı halımı sersek:) nerelerdesin özledik seni iyi ettinde geldin herkesin ayrı seninkide c*c* |
Alıntı:
Olumsuzluklar yüzunden geç kalınmış diyelim ..Buranın yeri ayrı inanin , öze dokunan can dediklerim , yüreğimde biriken özlemlerim , evim yuvam vazgeçemediklerim klpp/ Ne sayarsak , Ne söylersek, Yine son nokta medineweb diyelim c* |
Daim olsun 🌷 |
Özlüyorum onu hep, Hiç elini tutmadım , yüzyüze gelmedim. Bana bakmadı hiç , ama özlüyorum.. Bazen şarkılarda dönüyor başım , Sonra bir bakmışım karşımda , Hayel ya gelmese ayıp olur Zaten bir kaç saniye var , sonra yok Azar azar tadıyorum onu ve özlüyorum... |
Bazen özlemek bile güzeldir, çok duygu yüklü ahenkli dizeler emeğine sağlık 🌹 |
Alıntı:
yıkıp dağıtan türden uz/gn çok güzel |
Sen bir cicek değilsin ki ; Sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın Sen bir gün değilsin ki ; Gece olunca karanlığa karışacaksın. Sen bir şiir değilsin ki ; Son satırında sonra noktayla sonlanasın Sen nesin biliyor musun ? Yaşadıkça seninle devam edip seninle biten İçimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ; Ben nefessiz yaşayamam... |
SAAT: 20:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.