|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Rüşdü hidayet,Açılış Tarihi: 30 Eylül 2009 (15:31), Konuya Son Cevap : 01 Ekim 2009 (11:38). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Eylül 2009, 21:47 | Mesaj No:11 |
RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) -“Tebessümün ibadet olduğu(Hadis)” bir öğretiye inanan,teslim olan biri olarak, Mizahı,latifeyi,mutedil olan neşeyi,sevinci nasıl reddeder,ifrat-tefrit noktasına getiririm. -“Tamamlanmış bir dini/yaşamı/ dünyayı güzelleştirme göreviyle yükümlü(Hadis)” biri olarak nasıl olurda düşüncelerimizi,konuşmalarımızı,ifadelerimizi dile getirdiğimiz sözcükleri özenle seçip latif bir şekilde dile getirme çabası,kaygısı duymayız? -Burası forum sadece ahlaki sorun olmasın söylenen kelimelerde gerisi önemli değil deniyorsa bende derim ki; Burası Medineweb yani İslami bir forum. Gelin birlikte gülmemizde,eğlenmemizde,bilgilendirmemizde,birbiri mize hitabımızda forumu güzelleştirme adına bir gayret üzere olsun. Fazlamı ciddiye aldım?Altı üstü bir forum yani internette bir forum işte mi ? Amacım salt eleştiri değildi.Hem de hiç değildi.Hele kırmak,istihza hiç mi hiç değildi. Söylemek istediğim girip okuduğumuz ,okunsun diye astığımız tüm başlıklar,yazılar, dilin,uslubun,bilginin,inancın,sevginin hep üst noktalara taşınması teklifiydi.. Vazgeçtim.Herkes hakkını helal etsin.Herkese iyi eğlenceler. | |
30 Eylül 2009, 22:15 | Mesaj No:12 |
RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Selamun aleyküm, ben konuyu biraz tebessüm olsun diye açtım ama konu çok farklı yerlere çekilmiş,böyle olacağını bilmiyordum,ben böyle olmasını istemezdim.herkesten özür dilerim keyfinizi kaçırmak istemezdim. | |
30 Eylül 2009, 22:35 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
bu konuyu belki 10 defa okudum ben yanlış bir şey görmedim veya göremedim burda yanlış olan nedir ki bu kadar uzatıldı dikkatli okunduğunda ders almamız gereken bölümleride var herkese saygılar
|
30 Eylül 2009, 22:43 | Mesaj No:14 |
RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
alınması gereken dersler. 1. minibus sürerken kapıyı açıp dışarı tükürmeyınız 2. illa tükürecekseniz emniyet kemeri takıp tükürünüz 3. Emniyet kemeriniz yoksa ve yine illa tükürecekseniz minibüsü park edip öle tükürünüz | |
30 Eylül 2009, 22:44 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:))) Alıntı:
medinewebin gelenek haline gelen konu sonlanmasıdır...alışınız ) | |
30 Eylül 2009, 22:50 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
Konu hakkında veya başka konu hakkında eleştiri olabilir,bunu kabul ediyoruz.Lakin amacımız İslami site normlarında hizmet edebilmektir,Yapılan paylaşımlar içinde sevinçte olabilir hüzünde mizahta bunu paylaşım adına yapan kardeşlerimize saygı duyarız .Amacımız kimseyi kırmak değildir ,Herkesin bakışı farklı da olabilir bunu da bizler benimsemeliyiz.Benim anlayışıma göre Kuran hakikatleri anlatmak ve yaşamak gayesinde olmak daha evladır.Birinin fikrini belirtmesi Tartışmaya sebep olmamalıdır biraz ferasetli bakabilmeyi öğrenmek lazım. İslami usullere uygun olan her konu paylaşılabilir sorunda yoktur. |
01 Ekim 2009, 11:38 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | RE: Barbaros bulvarında olmuş bir olay...:)))
konuyu uzatmak istemiyorum ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum bazı üyeler sırf muhalefet sırf eleştiri yada sırf dikkat çekmek için bu tarz yorumlarda bulunuyorlar..gereksiz..madem eleştiriyorsunuz..eleştiriyede açık olun.."bana müsade..""size iyi eğlenceler " diyerek gitmek ne derece doğru hadi onu da tartışalım..
|
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |