|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:34), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2023 (23:57). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17Haziran 2007, 09:47 | Mesaj No:11 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | gaynımgile gidirem
Erzurum'daTrafik lambaları şehre yeni konulmuş.Trafik polisi kırmızı ışıkta geçen Teyzeye çıkışıyor “ Teyze teyze dur nereye gidiyorsun “ Teyze çok kızgın cevap veriyor : “ VIŞŞŞ devamsız,erimden izin almışam gaynımgile gidirem sene ne ” |
25 Mayıs 2008, 15:09 | Mesaj No:12 |
Karum biliurr daa Temel yeni ehliyet almis yolda gidiyormus. Dümdüz yolda giderken yolun ortasindaki bir direge çarpmis, araçta sikisip kalmis... Herkes basina toplanmis, trafik polisi de gelmis : -"Beyefendi, nasilsiniz, iyi misiniz?" -"Iyiyim, iyiyim..." -"O zaman isminizi söyleyin de durumunuzu kariniza haber verelim..." -" Gerek yok, karim ismimi pilur | |
26Haziran 2008, 15:39 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | soğan burda yok temel eczaneye gidip soğan varmı diye sormuş adamda burası eczane burda satılmaz demiş 2. gün temel gelip yine sormuş soğan varmı diye eczacıda daha dün sordun be adam burası eeczane demiş temel 3. gün yine gelmiş soğan varmı diye adam iyice sinirlenmiş defol git demiş ve temeli kovmuş....................... 4. gün temel eczanenin camına bir bakmış camda şöyle yazıyor.... (burda soğan yok) ... temel içeri girmiş eczacı yine neden geldin diyince soğan ne zaman gelecek diye sormaya geldim demiş..
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
29 Kasım 2008, 01:52 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Düzeltme Sakine, kocasıyla birlikte Muhtar Temel'in karşısına dikilir ve: -Benim kimliğime "Dul Sakine" yazmışsın Oysa bak, kocam Dursun karşında sapasağlam duruyor, diye çıkışır Temel de yaptığı hatayı düzeltmek için silahını çeker ve Dursun'u vurur -Ben yanlış yazmam Sen Dul Sakine'sin işte |
08 Şubat 2009, 02:24 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | fıkralar benden Atta Temel iyice yaşlanmış, yaş doksan beş olmuş. Bir gün Azrail çıkagelmiş. Temel, ' Ne yapsam da paçayı yırsam' diye düşünmeye başlamış. 'Hah buldum. Çocuk taklidi yapayım, beni tanımasın demiş' Azrail iyice yaklaşınca başlamış ağlamaya: Ingaa! Ingaa! Azrail Temel'in kulağına eğilmiş ve şöyle demiş: - Atta! Atta! Oruç Cemal Dursuna soruyor:-Ula Dursun sen nafile oruçlu olsan ve ben de sana hamsi ikram etsem ne kadar yersin? Dursun: 100 tane yerim. Cemal: Olur mu uşağım ilk hamsiyi yediğinde oruç bozulur, diğer 99 sayılmaz. Dursun bu espiriyi çok sever. O da yolda gördüğü İdrise sorar: -Ula İdris sen nafile oruçlu olsan ve ben sana hamsi ikram etsem kaç hamsi yersin? İdris:- 50 tane falan. Dursun:-Ula 100 tane deseydun sana birşey anlatacaktum. Kevser İmam Hatip Lisesinde teftiş yapan bir müfettiş sınıfa girer.. Ders Kur'an-ı Kerim'dir. Bir öğrenciyi kaldırarak ismini sorar. Öğrenci:"Fatih" diye cevap verir.. Müfettiş : "Peki öyleyse yavrum Fatiha suresini oku bakalım.."..çocuk sureyi okur. Sıra başka bir öğrenciye gelmiştir. Müfettiş yine sorar.."İsmin ne kızım?"..çocuk cevap verir: "Meryem ama arkadaşlar bana kısaca Kevser derler." Maymundan mı? Din dersi öğretmeni, öğrencilere bütün insanların Adem ve Havva'dan geldiğini söyledi. Bir öğrenci söz aldı: -- Yapma be hocam babam bizim maymundan geldiğimizi söyledi. -- Sevgili çocuğum, dedi öğretmen, sizin özel aile tarihiniz bizi hiç ilgilendirmiyor. Allah Şimdi Ne Yapıyor? Bir gün çölde yaya giden bir dervişin önüne bir atlı çıktı: -Baba, dedi, bir müşkülüm var. Beni aydınlatır mısın? Derviş yanıt verdi: -Elimden gelen bir şeyse, hay hay, oğlum. -Şunu öğrenmek istiyorum : Şu anda Allah ne yapıyor? Sualin münasebetsizliğine içerliyen derviş, hic belli etmemiş : -Yanıt veririm ama, bir şartla, sen o attan in, ben bineyim. -Neden? -Böyle yüksek bir suale yüksekten yanıt vermek gerekir de ondan! Adam attan inmiş, derviş binmiş. Adam: -Hadi, demiş söyle bakalım. Allah şimdi ne yapıyor? Derviş : -Ne yapacak, demiş, atı senin gibi budalanın elinden alıp, benim gibi akıllıya veriyor, demiş. |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |