|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:34), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2023 (23:57). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Eylül 2015, 10:40 | Mesaj No:171 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
24 Ekim 2015, 22:07 | Mesaj No:173 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Temel bir gün trene binmiş. Hamsilerini çıkarıp kılçıklarını bir yana, etlerini bir yana ayırıyormuş. Sonra da etlerini poşete sarıp camdan dışarı atıyormuş.Kılçıklarını ekmeğin arasına koyup yemeğe başlamış. Karşısındaki adam şaşırmış sormuş: - Niye etlerini attın kılçıklarını yiyorsun, demiş. Temel: - Karadenizliler kılçıklarını yedikleri için akıllıdır, demiş. Adam imrenip bir tane kılçıklı ekmek istemiş. Temel de: - Olur ama tanesine 2 Lira isterim, demiş. Adam Kabul etmiş ve 5 tane yemiş. Tabii çok da hoşuna gitmiş. - Yahu beğendim yedim ama sana 10 Lira verdim, hamsinin kilosu zaten o kadar, demiş. Temel'in cevabı: - Bak gördün mü, akıllanmaya başladın...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
08 Ocak 2016, 19:03 | Mesaj No:174 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
19 Ocak 2016, 21:31 | Mesaj No:175 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
Huriye , Duriye ve Nuriye 75 - 80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye ve Nuriye buluşup Duriye'ye giderler. Biraz muhabbet ettikten sonra Duriye kahve yapar içerler. Bir müddet sonra Duriye yine '' Ayy kusura bakmayın unuttum , birer kahve yapayım da içelim '' der. Huriye ve Nuriye hiç bir şey demez, yine içerler. Aradan biraz zaman daha geçeer , Duriye '' Size bir kahve bile yapmadım , yapayım da içelim '' der. Bizimkilerde yine itiraz yok. Akşam olur, kalkarlar. Yolda bastonları ile yürürken aralarında şu konuşma geçer. Huriye : '' Kız Nuriye gördün mü Duriye'yi . Ne kadar pinti olmuş. Bize bir kahve bile ikram etmedi.'' Nuriye : '' Kızzzz, Duriye'yi ne zaman gördün ''...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
19 Ocak 2016, 21:56 | Mesaj No:176 | |
19 Ekim 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
19 Ocak 2016, 22:06 | Mesaj No:177 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :) Alıntı:
Üç arkadaş birbirinden sevimli teyzeler Huriye , Duriye ve Nuriye
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
16 Şubat 2016, 19:41 | Mesaj No:178 |
Durumu: Medine No : 50596 Üyelik T.:
05 Eylül 2015 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
Nasreddin Hoca'ya yapılan sataşmalar tükenip bitmez. Akşehirliler bir gün Hoca'ya takılır ve sorarlar: - "Hocam senin evliyalar katında ulu bir kişi olduğun söylenir aslı var mıdır?" Hoca'nın böyle bir iddiası elbette yoktur ama bir kere soruldu ya cevaplar: - "Her halde öyle olmalı." - "Böyle kişiler zaman zaman mucizeler göstererek bu özelliklerini herkese kanıtlar. Hoca madem kabullendin göster bir mucize de görelim!" Hoca: - "Pekala şimdi size bir numara yapalım" der.. Karşısında durmakta olan çınar ağacına; - "Ey ulu çınar çabuk yanıma gel!" der. Tabii ne gelen ağaç var ne giden. Hoca yürümeye başlar ağacın yanına varır. Akşehirliler: - "Ne oldu Hoca ağacı getiremedin, kendin oraya gittin!" diye gülünce Hoca: - "Bizde kibir yoktur, dağ yürümezse abdal yürür", der.
|
05 Nisan 2016, 20:37 | Mesaj No:179 |
19 Ekim 2008 | Cevap: GüNüN FıKrAsI :) :)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Mayıs 2016, 09:55 | Mesaj No:180 |
19 Ekim 2008 |
Amerikalı iş adamı, bir Çinli’ye alay ederek sormuş: - Ölüleriniz, mezarlarına koyduğunuz pirinçleri ne zaman yiyecek? Çinli başını kaldırmadan cevap vermiş: - Sizin ölüleriniz, koyduğunuz çiçekleri kokladığı zaman.
Konuyu Toplam 11 Kişi okuyor. (0 Üye ve 11 Misafir) | |