|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:34), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2023 (23:57). Konuya 215 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Ağustos 2018, 18:54 | Mesaj No:191 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Çiftçi , gazetecinin sabrını denemiş. Taş olsa çatlardı.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
28 Ekim 2018, 22:43 | Mesaj No:192 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Şirket o yıl personel gezisini Tayland'' daki bir timsah çiftliğine yapmıştı. Kahvaltıdan sonra uçuk, kaçık patron ilginç bir teklifle karşılarına çıktı; Her kim ki timsahların yetiştirildiği gölete atlayıp, sahile sağ, salim çıkarsa 5.000.000 $' ın sahibi olacak, yok eğer timsahlara yem olursa, geziye kiminle katılmışsa o kişi 2.000.000 $ teselli mükafatı alacaktı. Uzun süre kimse cesaret edip atlayamadı, ta ki bir adam atlayana kadar. En önde o, arkasında timsahlar delice bir yarış başladı. Adam hayatına oynamıştı. Nihayet adam kılpayı sıyrılarak sudan çıkmayı başardı. Bir süre tıkanan nefesinin düzelmesini bekledikten sonra, gırtlağını yırtarcasına bağırdı; - Ulan hangi şerefsiz beni suya itti ... !!! Ve kim çıktı dersiniz? Karısı !!! İşte "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır " sözü buradan gelmektedir.. 😂😂
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
29 Ekim 2018, 17:24 | Mesaj No:193 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 |
Temelde hakliymis
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
30 Ekim 2018, 09:53 | Mesaj No:194 |
Temel Fadime'yle tiyatro gişesine gitmiş: - Pize içi pilet lütfen. - Leyla ile Mecnun için mi? - Hayir Fadime'yle penum için... | |
17 Aralık 2018, 22:16 | Mesaj No:195 |
15 Kasım 2011 |
Bir âlimin yeğeni yengesine: "Dayım ailesine karşı ne kadar hayırlı bir adamdır. Ne ikinci bir eş alır, ne de cariye satın alır" deyince yengesi şöyle der: "Vallahi onun kitapları bana üç kumadan daha ağır geliyor."
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Ocak 2019, 23:43 | Mesaj No:196 |
15 Kasım 2011 |
Trabzondan ; .)))
06 Ocak 2019, 20:04 | Mesaj No:197 |
Kadının biri eşine Der ki:_fıkıh ta okudum artık senin yemeğini yapma ,elbiselerini yıkama gibi mecburiyetim yok kendine bir hizmetçi bul Der.Adam da Der ki:islama göre ben de seninle tek yetinmek zorunda değilim. Kadın:_sen hiç şakadan anlamaz mısın Bey der.
__________________ | |
06 Ağustos 2019, 00:13 | Mesaj No:198 |
09 Şubat 2014 |
Bir kamyonun Çarpmasıyla yaralanmış olan çiftçi Mehmet amca kazadan sorumlu tuttuğu taşıma şirketine dava açıyor. Mahkeme salonunda şirketin avukatı ile Mehmet Amca karşı karşıyalar, ve Avukat soruyor : - Ama siz kazadan sonra gelen polis memuruna “ben çok iyiyim” demediniz mi?” - Anlatayım ağam; Ben bizim eşeği gasabada satışa götürmek üzere gamyonetime bindirmiştim ki... - Bırakın ayrıntıları Memet Bey, siz sadece soruma yanıt verin: Siz, kazadan hemen sonra gelen Polis memuruna “ben çok iyiyim” dediniz mi, demediniz mi? - İşte anlatıyom ya Avukat bey; eşeği gamyonete yüklemiş, yola çıkmıştım ki... Avukat tekrar adamın sözünü kesti ve Hakime dönerek: - Sayın hakim, size olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğini davacının kendi ifadesi ile almaya çalışıyorum ama, soruma yanıt vermiyor. Bu bey, kazadan hemen sonra olay yerine ulaşan polis memuruna ifadesinde “çok iyi” olduğunu söylemiş. Kayıtlara geçmiş. Şimdi, aradan kaç hafta sonra müvekkilime dava açıyor. Ben bu davada, bu şahsın mahkemeyi yanıltmaya çalıştığına inanıyorum. Lütfen, sadece soruya yanıt vermesini söyler misiniz? Hakim çiftçinin hikayesiyle ilgilenir gibiydi: - Eşek hakkında söyleyeceklerini merak ettim aslında; Bırakalım da anlatsın.... Memet amca Hakime teşekkür ederek devam etti: - İşte dediğim gibi, sayın Hakimim, tam eşeğimi gamyonetime bindirmiş şehre doğru gidiyodum ki, bu şirkete ait gucuman bi kamyon, “DUR” tabelasına aldırmadan üzerime sürdü ve bize çarptı. Ben yolun bi yanına fırladım, Garagaçan bi yana... Nasıl kötüyüm, nasıl kötü, anlatamam... Gıpırdanamıyom sancıdan... öte yanda Garagaçan bir anırıyo, bir anırıyokine, ortalık inliyo. Derkene bi pulis memuru geliveedi, Garagaçanın sesini duymasile önce ona dooru getti, eğildi, bahtı, tabancasına davrandı, alnının göbeenden Garagaçanımı urmasın mı??? Soonacııma, yolun garşı tarafına geçti, bana dooru geldi, dedikine: - Eşeğin hali berbattı, vurmak zorunda galdım, “sen nassın ?” dedi...hadi erkeğisen kötüyüm de... 😃😃😃
03 Eylül 2019, 01:38 | Mesaj No:200 |
09 Şubat 2014 |
Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken: -'Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?' der. Sonra da: -'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler. 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de: -'Bebeğim, sana çok zahmet oldu' diye ekler. Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: -'Amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?' diye sorar. Yaşlı ama dinç adam: -'40 seneyi geçtik evladım' der. Genç adam: 'Vallahi maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba?' Yanakları pembeleşen teyze: -'Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek: -'Şiiişşşt, çaktırma! 2 sene önce adını unuttum, hâlâ hatırlayamıyorum...
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |